Sari la conținut
Home » Video amuzant! Un pitbull a ros economiile stăpânului său

Video amuzant! Un pitbull a ros economiile stăpânului său

sursă foto: newsweek.com

Orice proprietar de animale de companie va spune că îngrijirea unui animal poate fi costisitoare. Dar un câine a dus lucrurile la un cu totul alt nivel atunci când a găsit și a mâncat mai mult de 200 de dolari din banii stăpânului său.

Juan Peroni, din Argentina, a fost uimit să constate că pitbullul său pe nume Indica, în vârstă de 4 ani, a ronțăit și mâncat 56.000 de pesos argentinieni (206 dolari). „Am descoperit banii când am ajuns acasă și erau toți împrăștiați pe podea”, a declarat  proprietarul Pitbull-ului, Peroni pentru Newsweek.

@juanperoni10♬ sonido original – Juan Peroni

Într-un videoclip cu 4,5 milioane de vizualizări, proprietarul a arătat resturile de bancnote pe care le mâncase câinele. Aceasta nu este prima dată când un câine mănâncă ceva de valoare. Anul trecut, o femeie a fost lăsată în lacrimi când labradorul ei a mâncat peste 2.000 de dolari în numerar.

Iar un cuplu din Oregon a reușit în mod uimitor să își încaseze câștigurile la loto, chiar dacă al lor animal de companie a mestecat biletul câștigător.

Ce trebuie să faceți dacă animalul de companie vă mănâncă banii la propriu

Dacă câinele dumneavoastră a mâncat valută, în primul rând nu intrați în panică. Este important să determinați suma și tipul de bani pe care câinele i-a ingerat. cantitate mică de bancnotă de hârtie poate trece în mod natural prin sistemul digestiv al câinelui, dar cantități mai mari de monedă care conțin părți metalice ar putea cauza probleme.

Primul pas este să vă contactați medicul veterinar pentru sfaturi profesionale. Aceștia vor putea determina cel mai bun curs de acțiune. Fiți cu ochii pe animalul de companie, și căutați orice semn de suferință sau disconfort. Vărsăturile, diareea, semnele de durere abdominală sau letargia indică faptul că ar trebui să fie consultat imediat de un veterinar. În unele cazuri, un veterinar poate efectua o radiografie pentru a evalua situația.

În funcție de gravitatea situației, animalul de companie ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a elimina elementele și a preveni alte complicații.

Țineți obiectele de valoare departe de animalul de companie

Este întotdeauna o idee bună să țineți obiectele de valoare, inclusiv banii, departe de raza de acțiune a câinelui dumneavoastră. De asemenea, proprietarii ar trebui să își supravegheze câinii îndeaproape și să ia în considerare antrenarea în cușcă sau crearea unei zone securizate pentru câini pentru atunci când nu sunteți prin preajmă.

Din fericire, Indica a fost bine după această experiență, iar în peste 8.000 de comentarii oamenii au reacționat la această poveste.

În videoclip, Peroni a arătat un tabel cu pesos în cupiuri de 500, 1.000 și 2.000 de pesos. Camera se îndreaptă apoi spre fața drăguță a Indicei, care pare că nu are cum să fie vinovată. „Se descurcă foarte bine”, a spus proprietarul. „Adevărul este că am împărtășit filmarea pentru că, pe lângă faptul că ne-a costat bani, am găsit-o amuzantă.

„Reacțiile oamenilor m-au făcut să râd foarte mult”, a adăugat stăpânul pitbulului. JuaniSorraquin_ a spus: „Nu văd dovezi concludente că a fost el, este nevinovat”. „Nu există nicio înregistrare video cu el făcând asta, prin urmare nu există nicio dovadă că este vinovat”, a scris un alt internaut, potrivit newsweek.coom.