Sari la conținut
Home » Video hilar! Astăzi îl dăm în vileag pe Monte, cel mai hoțoman labrador retriever care a existat vreodată

Video hilar! Astăzi îl dăm în vileag pe Monte, cel mai hoțoman labrador retriever care a existat vreodată

sursă foto: newsweek.com

Câinii noștri știu foarte bine când au furat ceva foarte, foarte bun. În acest caz, este vorba de Monte, un golden retriever, care a „șterpelit” o friptură bună de pe masa stăpânului său, într-un TikTok mult prea ușor de povestit și care vorbește de la sine.

Stăpânul său încearcă, în zadar, cu ambele mâini să reintre în posesia bunului subtilizat, însă câinele din rasa labrador retriever are cu totul și cu totul alte gânduri.

@monte_the_golden guy inhaled it 😳 #dogsoftiktok #goldenretriever ♬ original sound – Monte & Mandy

Labradorul furăcios a câștigat bătălia cu stăpânul său

Oricum, să ne întoarcem la Monte, care stă liniștit-simpatic în timp ce mama lui, Mandy, încearcă să salveze friptura. Fără rezultat însă, femeia a fost nevoită să arunce repede prosopul, iar carnea dispare cât ai zice peștisor auriu, Monte o înghite, misiune îndeplinită. Până în prezent, videoclipul a strâns 7,3 milioane de vizualizări.

labradorul furăcios; sursă foto: MONTE_THE_GOLDEN / TIKTOK
labradorul furăcios; sursă foto: MONTE_THE_GOLDEN / TIKTOK

În timp ce videoclipul este adorabil de amuzant, există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont dacă vi se va întâmpla vreodată acest lucru. În timp ce câinii pot mânca carne de vită, o bucată de friptură ca cea a lui Monte este destul de multă, așa că va trebui să vă supravegheați câinele după ce mănâncă pentru a vă asigura că se simte bine (ar putea avea diaree sau vărsături).

Apoi, bineînțeles, veți dori să păstrați la minimul de bunătăți de pe masă. Un furt ocazional precum cel al lui Monte nu este o mare problemă, dar prea multe furturi pot duce la probleme precum obezitate.

Dacă aveți un hoț consecvent, poate că este timpul să învățați un semnal de „lasă-l jos”, astfel încât să nu mai trebuiască să întreprindeți (și să pierdeți) bătălia ca în cazul de față.

Câteva argumente în apărarea hoțomanului, Labradorul Retriever

În apărarea hoțomanului trebuie să precizăm faptul că labradorii sunt cei mai loiali câini de sprijin emoțional, de terapie și de serviciu pe care îi puteți avea vreodată. Labradorul Retriever este vesel, luminos și blând în mod natural este pozitiv contagios și este un mare pupăcios, indiferent de starea ta de spirit.

Acești căței au o dorință puternică de a vă face plăcere și se pot adapta perfect la stările dumneavoastră de spirit pentru a vă împărtăși cele mai bune și cele mai proaste momente.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire că se va rătăci, pentru că niciun alt cățeluș nu preferă să se ghemuiască în permanență șângă stăpânul sau precum un Labrador Retriever.