Sari la conținut
Home » Un frizer face câinii celebri pe TikTok. Soluție inedită pentru animalele din adăposturi

Un frizer face câinii celebri pe TikTok. Soluție inedită pentru animalele din adăposturi

Un frizer face câinii celebri. Până acum, ați auzit despre vedeta în materie de toaletare a câinilor, Gabriel Feitosa. Frizerul brazilian pentru câini încasează 1,3 milioane de dolari pe an, oferind caninilor coafuri impecabile în California.

Dar ceea ce poate nu știți este că Feitosa își împrumută serviciile, gratuit, cățeilor din adăpost. În cadrul unei noi colaborări cu San Diego Humane Society, Feitosa înfrumusețează puii de blană eligibili pentru adopție.

Un frizer face câinii celebri: O vedetă a îngrijirii câinilor ajută câinii din adăposturi

Adăpostul este invadat de mai mulți câini decât poate îngriji. În prezent, adăpostesc mai mult de 1.100 de câini în mai multe campusuri.

Acest lucru îi plasează la 170% din capacitate. Astfel, în decembrie anul trecut, Feitosa a contactat organizația pentru a vedea cum ar putea ajuta câinii pe care îi adăpostesc.

A fost o ofertă pe care societatea pentru protecția animalelor nu a putut să o refuze.

Mai mult decât o schimbare de look

 Sursa foto: dreamstime.com
Cățelus care un „look” fantastic, Sursa foto: dreamstime.com

Feitosa se concentrează pe câinii care sunt adesea trecuți cu vederea, cum ar fi câinii seniori și câinii de rasă mare.

Printre clienții săi, într-o călătorie recentă la campusul societății umane din El Cajon, se număra un câine cu trei picioare pe nume Minnow. Feitosa a transformat micul canin într-un tigru cu ajutorul unui colorant plasat strategic (care era vegan și non-toxic).

Un câine mult mai mare, pe nume Nyla, a primit, de asemenea, o schimbare de look. Cățelușul alb și pufos a primit nuanțe de curcubeu pe urechi și coadă.

După ce câinii au fost vopsiți, au primit o baie, uscare și o tunsoare.

Apoi sunt gata pentru prim-planul lor – pe canalele TikTok și Instagram ale lui Feitosa, extrem de populare.

„San Diego Humane Society funcționează în prezent la o capacitate de 175%. Locul are o mulțime de câini grozavi care își caută case în acest moment. Vă rugăm să distribuiți acest videoclip și să mă ajutați să le găsesc acestor câini o casă pentru totdeauna”, a spus ea la finalul unui videoclip.

Ca și cum aceste acte aleatorii de bunătate nu ar fi fost de ajuns, Feitosa plătește și taxele de adopție. De asemenea, aceasta acoperă orice alte costuri pe care clienții săi speciali le suportă la adăpost, potrivit dogtime.

Gabriel a mai menționat și că:”Mă umple de bucurie, mai ales pentru că ne concentrăm pe transformarea câinilor care chiar au nevoie de mai multă atenție. Când aud că acei băieți sunt adoptați, sunt ca și cum aș fi în culmea fericirii. Sunt doar recunoscător că pot face asta”.