Sari la conținut
Home » S-a lansat linia vestimentară Doggie Drag. Creatorul este un influencer patruped

S-a lansat linia vestimentară Doggie Drag. Creatorul este un influencer patruped

Câinele celebru în lumea modei, Sursă: foto The Webby Awards

S-a lansat linia vestimentară Doggie Drag. Noua linie de îmbrăcăminte pentru câini a celebrității RuPawl de pe Instagram și-a făcut apariția.

Câinele celebru de pe Instagram RuPawl și stăpânul său José Lizárraga au lansat o nouă linie vestimentară pentru câini. Aceasta este numită Doggie Drag.

Inspirația numele este venită de la reginele emisiunii de televiziune „Rupaul’s Drag Race”.

Mixul de chihuahua și celebritatea Instagram, RuPawl și omul său au lansat noua linie de îmbrăcăminte Doggie Drag. Vestea este pentru pasionații de modă canină.

Originile celebrității canine

 Căței de talie mică

În parte Chihuahua, în parte pudel, în parte câine de rasă australian și 100% îndrăgit câine influent pe rețelele de socializare, câinele RuPawl, celebritate pe Instagram, este într-o clasă de sine stătătoare.

José Lizárraga, stăpânul lui RuPawl, spune că popularitatea lui RuPawl s-a întâmplat chiar în perioada în care serialul american de concursuri de realitate RuPaul’s Drag Race a început să devină mai popular.

Stăpânul declară că: „Am devenit rapid populari printre fanii Drag Race și reginele însele. RuPawl a împlinit recent 6 ani (de fapt 9, spune José, dar știi că nu vrea ca oamenii să știe vârsta lor reală) și adoră să se costumeze, plimbările lungi în natură, urmărirea iepurașilor sălbatici, flirtul cu căprioarele sălbatice, mâncatul organic și somnul. Nu le plac morcovii… da, cam întâmplător”, spune José, dar vor alege literalmente cea mai mică bucată de morcov din orice fel de mâncare pe care o pregătim pentru ei”.

Linia vestimentară Doggie Drag

Linia de modă Doggie Drag pentru câini a fost lansată cu haine canine de dimensiuni mici și medii. În curând, aceasta va și dimensiuni mari.

Nu este surprinzător faptul că acest model și câștigător al premiului Webby a pus ochii pe îmbrăcăminte pentru câini. Mai ales când pagina lor de socializare este cunoscută pentru rochiile amuzante și îndrăznețe pe care le modelează, conform dogster.

José, fondatorul Doggie Drag, spune: „Vom crea look-uri de sezon care se disting prin DRAG, inspirate de reginele din Drag Race și nu numai. … Mi s-a părut important să lansez o linie care să evidențieze fără jenă frumusețea și măiestria travestiților.”

Linia a fost lansată cu mărimi mici și medii, dar acum va fi vândută și în mărimi mari. „Pentru că cățeii de toate mărimile merită să fie FABULOȘI!”, spune Jose.