Sari la conținut
Home » Câinele salvator celebru pe TikTok! Micuțul blănos care face curățenie

Câinele salvator celebru pe TikTok! Micuțul blănos care face curățenie

Câinele salvator. Imaginați-vă că adoptați un prieten blănos care nu numai că vă aduce bucurie și companie în viață, dar vă surprinde și cu un talent neașteptat.

Acum, imaginați-vă că talentul este pentru curățenie și ordine! De asta este capabilă Cherry, un câine de salvare polidactil. Iar povestea ei înduioșătoare a captat atenția a milioane de oameni pe TikTok.

Câine surprins de o cameră video făcând curățenie în casă

Într-un videoclip postat pe TikTok, abilitățile remarcabile ale lui Cherry ies în evidență.

Videoclipul a adunat peste 2,8 milioane de vizualizări. Acesta prezintă câinele de salvare polidactil care o ajută pe mama ei câine să așeze un covor pe podea. Cu un colț al covorului ținut ușor în gură, amestecul de Papillon și Corgi aplatizează cu măiestrie covorul.

Câinele salvator polidactil evidențiază condiția genetică

Un cățeluș erou
Un cățelus negru costumat în erou

S-ar putea să ne întrebăm ce o face pe Cherry să fie atât de pricepută în a ajuta la treburile casnice. Răspunsul se află în condiția ei unică – polidactilia. Polidactilia este o variație genetică care face ca oamenii sau animalele să se nască cu degete în plus la picioare.

În cazul lui Cherry, această afecțiune ar fi putut contribui la dexteritatea sa și la capacitatea de a apuca și manipula obiecte, ceea ce a făcut-o un asistent de curățenie involuntar, dar foarte eficient.

Interesant este faptul că polidactilia este mai frecventă la câini decât la pisici și poate apărea prin variații genetice sau prin reproducere selectivă. Lăbuțele polidactile ale lui Cherry au diferențiat-o și au făcut din ea un membru adorabil și capabil, potrivit dogtime.

Povestea emoționantă a lui Cherry servește ca o reamintire a talentelor și capacităților incredibile.

Ea nu numai că și-a găsit un cămin pentru totdeauna, dar a devenit și o senzație pe internet. Să sperăm că ea va inspira nenumărate persoane să ia în considerare adopția.