Sari la conținut
Home » O pată neagră a transformat un motan într-o adevărată celebritate! Imaginea este atât de reală, încât pare trucată

O pată neagră a transformat un motan într-o adevărată celebritate! Imaginea este atât de reală, încât pare trucată

  • de

O pată neagră a transformat un motan într-o adevărată celebritate! Imaginea este atât de reală, încât pare trucată.

Rețelele sociale au devenit martorii unor imagini de-a dreptul uimitoare și adorabile!

Un pisoi fără stăpân a devenit vedetă după ce o anumită particularitate a sa de aspect a impresionat pe toată lumea. Ceea ce îl face cu totul special este semnul său unic pe care natura i l-a desenat pe bot.

Potrivit thedodo.com, cu ochii săi verzi, pătrunzători şi aspectul unic, imaginile surprinse de un utilizator Twitter care a întâlnit pisoiul pe o stradă din Japonia, a făcut înconjurul lumii într-un timp foarte scurt, transformându-l într-un adevărat star!

O pisică „desenată” pe un pisoi!

Aspectul acestui pisoi este unul cu totul unicat: pe bot, el are o pisică „desenată”, chiar în zona nasului, aproape să te facă să crezi că totul este doar un trucaj în programe speciale de editat!

În scurt timp, acest drăguţ pisoi a trecut de la a fi una dintre multele pisici care trăiesc pe străzi – aproape „invizibile” pentru majoritatea oamenilor – la statutul unui animal cu vizibilitate enormă.

Din păcate, nu avem informații dacă pisica a fost salvată de pe stradă după ce a fost fotografiată, însă avem o nouă dovadă a modului în care natura nu încetează să ne surprindă, iar de această dată, doar cu o pată neagră!