Sari la conținut
Home » Un câine iubitor nu a uitat cum este să fii abandonat pe străzi! Patrupedul a adoptat doi pisoi

Un câine iubitor nu a uitat cum este să fii abandonat pe străzi! Patrupedul a adoptat doi pisoi

  • de

Un câine iubitor nu a uitat cum este să fii abandonat pe străzi! Patrupedul a adoptat doi pisoi.

Safin, câinele cu suflet mare!

Voluntarii organizaţiei Howl Of A Dog au făcut publică povestea unui cățel salvat de pe străzile din România, pe numele lui Safin, care a făcut un gest cu totul extraordinar. După ce au reușit să îl vindece, cățelul a trecut cu bine peste starea de subnutriție și problemele de piele cu care se confrunta pe străzi.

Curând, cei de la asociație au salvat doi pisoi aflați într-o situație similară cu cea a lui Safin, iar imediat cățelul a simțit o legătură specială cu micile feline.

Tratați cu multă grijă și atenție, pisoii au scăpat de purici și alte probleme de sănătate, devenind de o frumusețe ieșită din comun, iar un câine iubitor abia aștepta să îi întâlnească.

Întâlnirea emoționantă cu Safin!

O relaţie minunată s-a stabilit între cele două specii în momentul în care s-au văzut pentru prima dată, iar acum cățelul se comportă precum un tată adoptiv, dovadă stând videoclipul de la finalul articolului. Situația grea a traiului de zi cu zi pe străzi, fără adăpost, mâncare și cineva să îi iubească, a întărit legătura specială dintre cele două specii.

În timp ce pisoii cresc şi să se pregătesc pentru următoarea etapă a vieţii, urmând să fie adoptaţi de o familie iubitoare, Safin continuă să aibă grijă de ei.