Sari la conținut
Home » Totul pentru a salva viața celui mai bun prieten! O tânără vinde prăjituri pentru a plăti ședințele de chimioterapie ale cățelului.

Totul pentru a salva viața celui mai bun prieten! O tânără vinde prăjituri pentru a plăti ședințele de chimioterapie ale cățelului.

  • de

Totul pentru a salva viața celui mai bun prieten! O tânără vinde prăjituri pentru a plăti ședințele de chimioterapie ale cățelului.

Max, câinele grav bolnav care are nevoie de ajutor!

Dacă pentru multe persoane, o problemă de sănătate a animalului de companie este un motiv suficient pentru a renunța la el, o tânără din Mexic ne demonstrează exact contrariul.

Pe numele ei Yoselín Martínez Macía, tânăra din Mexic a decis să facă tot ce îi stă în puteri pentru a-l salva pe Max, câinele ei grav bolnav. Ședințele de chimioterapie sunt singura soluție pentru a scăpa de boală, însă costul lor prea ridicat a pus-o în situația pe tânără să găsească orice soluție pentru a mai aduna niște bani.

Astfel, proprietara s-a gândit să prepare prăjituri, pe care apoi să le vândă trecătorilor de pe stradă.

Iniţiativa ei s-a dovedit a fi un succes şi există deja o veste bună. Max a început tratamentul şi aşteaptă rezultatele biopsiei.

Abandonat de proprietarul anterior, Max este nevoit să treacă printr-o altă problemă!

Potrivit informațiilor El Imparcial, Câinele husky a fost abandonat de proprietarul anterior şi are mai multe malformaţii în corp, aşa că avea mare nevoie de tratament.

Yoselín a dezvăluit ziarului că a preparat aproximativ 200 de brioşe pentru a-l ajuta pe Max. Apoi s-au dus la Plaza Zaragoza ca să le vândă.

Pe Facebook, tânăra de 24 de ani postează actualizări privind starea de sănătate a celui mai bun prieten al ei. Într-una dintre acestea, Yoselín spune că

„Max este ceva mai bine şi starea de rău este deja sub control. Este foarte încântat, poate pentru că simte toată dragostea care i se transmite”.

Gestul este cu atât mai impresionat cu cât ne oferă din nou motive să credem în relația specială dintre om și animalul de companie, care și-ar da viața la rândul lui pentru a ne proteja pe noi.