Sari la conținut
Home » Gest ieșit din comun! Mirii au mutat nunta pentru ca patrupedul lor bolnav să poată participa

Gest ieșit din comun! Mirii au mutat nunta pentru ca patrupedul lor bolnav să poată participa

Gest ieșit din comun! Mirii au mutat nunta pentru ca patrupedul lor bolnav să poată participa.

Dragostea pentru animalul de companie nu are limite!

Estelle Harris, de 34 de ani, din Moira, Derbyshire a dat dovadă de o dragoste ieșită din comun pentru cățelul familie. Tânăra urma să se căsătorească, dar a trebuit să schimbe planurile atunci când Bruce, câinele său, s-a îmbolnăvit grav.

Estelle îl numeşte „fiul ei cu patru picioare”  pe cățelul din rasa Bullmastiff-ul, care din păcate a fost diagnosticat cu o formă agresivă de cancer după ce medicii veterinari au descoperit o tumoare extrem de mare.

Bruce se chinuia să respire, gingiile îi erau albe, iar limba începuse să devină albastră – semne ale deficitului de oxigen.

Ea şi viitorul soț s-au deplasat de urgenţă la cabinetul medicului veterinar, unde au descoperit că patrupedul acumulase lichid în jurul inimii şi plămânilor.

Atunci şi-au dat seama că nu are nicio şansă de supravieţuire.

Medicii i-au acordat lui Bruce între una şi patru luni de trăit, aşa că Estelle a decis să îşi reprogrameze căsătoria în doar trei săptămâni, cu un cost suplimentar de 600 de lire sterline, pentru a putea împărtăşi acea zi specială cu animalul său iubit.

„A-l avea pe Bruce cu mine în ziua nunţii a fost cel mai important lucru”

Vorbind despre legătura ei cu Bruce, Estelle a spus:

„E greu să exprim în cuvinte cât de mult îl iubesc. Încă nu am copii şi el este primul câine pe care l-am avut de când am plecat de acasă. Dragostea mea pentru el este uriaşă. Mi-am pierdut bunicii de curând, dar după ce am aflat că îl pierd şi pe el, acum mă doare şi mai mult. Ştiam că trebuie să fie la nunta noastră, fără niciun dubiu”, povestește ea.

Dar Estelle nu regretă nimic. Câinele a fost răsfăţat şi a ajuns la ceremonie în propria maşină, purtând un frac special care se potrivea de minune cu costumul de mire al lui Danny:

„A fost important să-l am în fotografiile mele. Familiile noastre înţeleg pe deplin ce înseamnă să iubeşti animalele şi ştiu cât de mult reprezintă Bruce pentru noi. “

Povestea emoționantă ne-a oferit din nou motive de încredere în relația specială dintre oameni și animale.