De 1010 Vizualizari

Extravaganță sau dragoste? O actriță i-a dat cățelului să bea suc cu paiul

Beverly Hills, CA - *EXCLUSIVE* Kelly Rutherford is spotted leaving a salon with her adorable dog, Cappuccina. Cappuccina licks the outside of her iced beverage. Kelly eyes the pupper trying to get a swig and has a laugh. The "Gossip Girl" star looks great in a red dress and heels for some time out with her pup. Pictured: Kelly Rutherford BACKGRID USA 26 SEPTEMBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / usasales@backgrid.com UK: +44 208 344 2007 / uksales@backgrid.com *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

 Extravaganță sau dragoste? Pentru că și-a pierdut custodia copiilor săi, Kelly Rutherford, starul din ”Gossip Girl”, își tratează animalul de companie precum ar fi copilului ei.

O plimbă în fiecare zi, o duce la solon pentru tratamente de înfrumusețare și-i poartă de grijă secundă de secundă. Vorbim despre actrița Kelly Rutherford și cățelușa ei, Cappuccina, alături de care a fost văzută recent, prin Beverly Hills, potrivit okmagazine.ro.

Cele două au fost surprinse părăsind un salon de înfrumusețare de lux, din Beverly Hills, când actrița a crezut de cuviință să-și hrănească patrupedul cu băutura sa, cu pai. Evident, momentul de-a dreptul amuzant, dar și excentric, a ajuns să fie gluma tuturor internauților. Mulți au blamat-o pentru excentricitatea sa, în timp ce iubitorii de animale au precizat că așa arată dragostea adevărată a unui stăpân către animalul său de companie. Voi ce spuneți? E exagerat gestul lui Kelly?

 

Sursă foto: Hepta

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X