Sari la conținut
Home » Bucuria unui cățel la vederea salvatorilor săi! Organizația pentru protecția animalelor a venit în România

Bucuria unui cățel la vederea salvatorilor săi! Organizația pentru protecția animalelor a venit în România

Bucuria unui cățel la vederea salvatorilor săi! Organizația pentru protecția animalelor a venit în România.

Câinele nu credea că va fi vreodată salvat de pe străzile periculoase!

Voluntarii Howl Of A Dog, o organizaţie de salvare a animalelor, au întâlnit un căţeluş vagabond într-un oraş din România, când s-au deplasat în zonă pentru o campanie de sterilizare.

Câinele a observat sosirea acestor oameni, aşa că a alergat la salvatori, dând din coadă şi căutând atenţie. Aceştia au decis să-i pună numele Remy.

Au observat imediat că tânărul câine avea o cicatrice pe nas.

Aparent, ei cred că, aplicarea unui fier înroşit pe botul unui câine, este cea mai bună soluţie pentru tratamentul unor probleme medicale.

În ciuda situaţiei disperate în care se afla, Remy părea să fi supravieţuit cu succes acestui abuz şi multor altora care par a fi destul de frecvente în localitate.

Majoritatea patrupezilor din România rurală sunt consideraţi câini de pază sau „mijloace” de protecţie. Din anumite motive, familia lui Remy l-a ignorat şi l-a lăsat în voia sorţii, transformându-l efectiv într-un câine vagabond.

Aşa că Remy a cutreierat oraşul şi s-a refugiat în faţa unui mic magazin alimentar, unde un om cu suflet mare îl hrănea în fiecare zi.

Deoarece toate aceste îngrijiri nu erau suficiente pentru a menţine starea de sănătate a animalul, voluntarii au decis să-i găsească o familie adoptivă.

Bucuria unui cățel