Sari la conținut
Home » Un adăpost de cimpanzei, locul unde un câine a fost salvat de la moarte! Recuperarea uimitoare

Un adăpost de cimpanzei, locul unde un câine a fost salvat de la moarte! Recuperarea uimitoare

Un adăpost de cimpanzei, locul unde un câine a fost salvat de la moarte! Recuperarea uimitoare.

O familie nu a putut să rămână indiferentă la nevoile unui micuț patruped!

Pentru Jenny Desmond și soțul ei, Adăpostul de Salvare și Protecție a Cimpanzeilor din Liberia, unde au în grijă aproximativ 35 de exemplare,  reprezintă munca și pasiunea de o viață întreagă. Însă, atunci când au văzut un cățeluș aflat în nevoie, ei nu au putut să rămână indiferenți.

Potrivit thedodo.com, dintr-o dată, ea a observat un căţeluş mic ce era în mod clar subnutrit, cu pete uriaşe şi răni pe tot corpul său.

Căţeluşul suferise de foame atât de mult, încât corpul său a început să consume propria masă musculară. După ce Jimmy a curăţat rănile căţeluşului, l-a hrănit şi l-a ajutat să bea puţină apă, Jenny i-a dat un nume puiului neputincios: Snafu.

„Blana începe să arate normal acolo unde nici măcar nu părea să fi avut vreodată păr. Înainte existau zone mari de piele fără pic de blană, care acum sunt din ce în ce mai puţine. În fiecare zi starea lui de sănătate se pare că se îmbunătăţeşte. Dar, la fel ca majoritatea animalelor pe care le salvăm, se întrevede ziua în care vor fi din nou capabile să se bucure de viaţă”, spune Jenny.

După ce căţeluşul s-a recuperat cea mai mare parte, Jenny şi Jimmy au decis că este timpul ca Snafu să se întâlnească cu cimpanzeii din adăpost.

Când cimpanzeii l-au privit pentru prima dată pe Snafu, a fost o dragoste la prima vedere!

Atunci, cimpanzeii au făcut cel mai dulce lucru. Au ridicat căţeluşul şi l-au ţinut în braţe în timp ce coborau scările către adăpost.

Un adăpost de cimpanzei!