Sari la conținut
Home » Un adăpost pentru cimpanzei, salvarea de la moarte a unui cățel bolnav!

Un adăpost pentru cimpanzei, salvarea de la moarte a unui cățel bolnav!

Un adăpost pentru cimpanzei, salvarea de la moarte a unui cățel bolnav!

Evenimentul miraculos a avut loc în Liberia!

Potrivit thedodo.com, în urmă cu câţiva ani, o femeie pe nume Jenny şi soţul ei au avut ocazia să salveze viaţa unui căţeluş aflat pe moarte! Ea este o salvatoare obişnuită să găsească animale care au nevoie disperată de dragoste şi afecţiune.

Împreună cu soţul ei, deţin Adăpostul de Salvare şi Protecţie a Cimpanzeilor din Liberia, unde cuplul are grijă de aproximativ 35 de exemplare. Dintr-o dată, ea a observat un căţeluş mic ce era în mod clar subnutrit, cu pete uriaşe şi răni pe tot corpul său mic.

Ştiind că viaţa căţeluşului depinde de următoarea sa mutare, Jenny l-a luat în maşină şi s-a grăbit să-l ducă la soţul ei. Jimmy nu numai că deţine adăpostul cimpanzeilor împreună cu soţia sa, dar este şi un medic veterinar cu experienţă.

Căţeluşul suferise de foame atât de mult, încât corpul său a început să consume propria masă musculară.

„Blana începe să arate normal acolo unde nici măcar nu părea să fi avut vreodată păr. Înainte existau zone mari de piele fără pic de blană, care acum sunt din ce în ce mai puţine. În fiecare zi starea lui de sănătate se pare că se îmbunătăţeşte. Dar, la fel ca majoritatea animalelor pe care le salvăm, se întrevede ziua în care vor fi din nou capabile să se bucure de viaţă”, spune Jenny.

După ce Jimmy a curăţat rănile căţeluşului, l-a hrănit şi l-a ajutat să bea puţină apă, Jenny i-a dat un nume puiului neputincios: Snafu.

În următoarele zile, Snafu a început să-şi recapete forţele din ce în ce mai mult.

Un adăpost pentru cimpanzei