Sari la conținut
Home » O parcare, locul în care a fost abandonată o biată cățelușă! Trei zile de singurătate și dor

O parcare, locul în care a fost abandonată o biată cățelușă! Trei zile de singurătate și dor

  • de

O parcare, locul în care a fost abandonată o biată cățelușă! Trei zile de singurătate și dor.

Patrupedul plângea încontinuu!

Fie că este vorba de un nou-născut sau de un animal de companie, aruncarea lor ca nişte obiecte inutile la gunoi este un gest iresponsabil, lipsit de orice empatie.

Acesta este motivul pentru care biata căţeluşă din centrul acestei emoţionante poveşti de abandon şi apoi de salvare a fost victima unui act laş, al cărui autor nu a fost încă identificat.

Biata Samantha a fost abandonată într-o mare parcare din oraşul Memphis, Tennessee.

De vreme ce biata căţea a fost părăsită acolo, ea a urlat zi şi noapte, aşteptând ca proprietarii să se întoarcă după ea.

Din fericire, Mary Murphy, de la asociaţia de voluntari Arrow Dog Rescue, a fost cea care a observat-o, deşi a durat ceva timp până când câinele a avut încredere în ea.

Fiind prea speriată şi convinsă că proprietarii ei se vor întoarce, în primele trei zile Samantha nu a vrut deloc să se apropie de Mary, dar apoi femeia a avut o idee strălucită: şi-a luat câinele cu ea pentru a vedea dacă cei doi ar putea stabili un fel de încredere reciprocă.

Din fericire, răbdarea şi perseverenţa ei au dat roade şi la nouă zile după ce a a fost abandonată, Samantha i-a permis lui Mary să se apropie de ea şi să fie dusă în siguranţă la Arrow Dog Rescue.

Povestea ei a fost postată pe reţelele sociale şi nu a durat mult până când centrul pentru câini a fost inundat de mesaje venite de la persoane dornice să-i ofere Samanthei o nouă casă.

Nu este nimic mai greșit decât abandonarea unui alte ființe!