Sari la conținut
Home » Soluția genială prin care un bărbat a reușit să crească numărul adopțiilor dintr-un centru pentru animale!

Soluția genială prin care un bărbat a reușit să crească numărul adopțiilor dintr-un centru pentru animale!

Soluția genială prin care un bărbat a reușit să crească numărul adopțiilor dintr-un centru pentru animale!

Un voluntar cu totul deosebit!

Dragostea față de animalele de companie defavorizate l-a făcut pe Mark Imhof să vină cu o idee absolut remarcabilă! Voluntar dedicat pentru ajutorarea animalelor din adăposturile din New York, bărbatul, de profesie frizer, a decis să le ofere patrupezilor un aspect cu totul nou, doar pentru a ajuta procesul lor de adopție.

„Aceşti câini din adăpost sunt îngroziţi de mediul în care trăiesc şi tot ce-şi doresc este să fie adoptaţi cât mai repede”, a spus Mark pentru The Huffington Post. „Încerc să le ofer puţină încredere şi stimă de sine”.

Desigur, totul este pe gratis.

Ideea de a înfrumuseţa animalele din adăpost nu i-a venit imediat, ci după o perioadă mai lungă de consultări.

Mark îşi căuta un loc de muncă nou care să-i ofere mai multă satisfacţie, iar prietena sa i-a reamintit cât de fericit era alături de cei patru câini ai săi, doi dintre ei fiind Pitbulli salvaţi dintr-un adăpost.

Mark şi-a amintit că atunci când a mers să adopte Pitbullii împreună cu iubita sa, au fost surprinşi să vadă că unul dintre ei era cu totul diferit faţă de fotografia postată pe pagina de Facebook a adăpostului Susie’s Senior Dogs.

Soluția genială prin care un bărbat

„Prietena mea cu greu s-a decis să îl luăm, pentru că patrupedul arăta foarte rău în realitate”, povesteşte Mark. Dar bietul câine a câştigat inimile celor doi tineri care au decis în cele din urmă să-l păstreze.