Sari la conținut
Home » Întâmplări neobișnuite din viața lui DiCaprio și a câinilor săi. În timp ce filma „Don’t Look Up”, actorul s-a avântat în apele înghețate pentru a-și salva patrupezii

Întâmplări neobișnuite din viața lui DiCaprio și a câinilor săi. În timp ce filma „Don’t Look Up”, actorul s-a avântat în apele înghețate pentru a-și salva patrupezii

În timpul filmărilor de la „Don’t Look Up” din Boston și din împrejurimi, DiCaprio și-a adus doi dintre câinii săi pe platou pentru o zi. Cei doi Huskies sunt plini de energie în permanență, așa că nu a durat mult până când au intrat în bucluc.

Potrivit lui DiCaprio și a colegei de scenă Jennifer Lawrence, Huskies au căzut în apa înghețată și aproape s-au înecat. Dar DiCaprio a refuzat să-și lase prietenii blănoși să sufere. Fără ezitare, el a înfruntat temperaturile scăzute pentru a le salva viața.

Câinii cauzează probleme pe platou, întrucât sunt prea energici

Întrucât cățeii sunt obișnuiți să trăiască în sudul Californiei, nu au mai văzut niciodată un lac înghețat. Au devenit un pic prea curioși și au căzut în apă.

Potrivit lui Lawrence, un câine a sărit primul, așa că DiCaprio l-a urmat rapid. Apoi, când DiCaprio a scos un câine din apa înghețată, celălalt a sărit în apă. Cățeii nu păreau să învețe din greșelile lor.

„Ei bine, celălalt a început să îl lingă pe cel care se îneca, iar apoi am ajuns cu toții împreună în lacul înghețat”, a spus DiCaprio.

După ce s-a zbătut și a dat dovadă de determinare, DiCaprio și-a scos ambii câini în siguranță. Aceștia nu au avut nicio boală raportată în urma evenimentului, deși probabil că au fost puțin răciți, ca stăpânul lor.

Cu toate acestea, temperatura extremă a meritat pentru a salva viețile prietenilor săi blănoși. Chiar dacă a fost o situație serioasă, DiCaprio și Lawrence au încercat să păstreze o atitudine veselă în interviu.

Acotrul a dezvăluit întâmplarea într-un interviu pentru Entertainment Weekly, anul trecut, împreună cu colegii săi de platou de la „Don’t Look Up”, printre care Jennifer Lawrence, Meryl Streep, cât și mulți alții.

„Practic amândoi au căzut într-un lac înghețat”, a explicat Leonardo, iar Meryl a exclamat: „Dumnezeule”. Unul dintre căței a fost la un pas să se înece. Apoi am sărit în apă”, a completat Leo. Iar Jennifer a adăugat: „Cum îl trăgea pe unul din apă, sărea celălalt”.