Sari la conținut
Home » Zodiacul câinilor. Află ce zodie se potrivește animalului tău de companie

Zodiacul câinilor. Află ce zodie se potrivește animalului tău de companie

Cei mai isteți câini

Fiecare câine are propria personalitate. Dar, la fel ca și oamenii cu același semn zodiacal, diferitele rase tind să aibă trăsături care ajută la definirea rasei respective.

Gândirea raselor de câini ca semne zodiacale poate fi amuzantă și utilă atunci când alegeți un câine sau încercați să înțelegeți trăsăturile și comportamentul acestuia.

Berbec – Doberman Pincher

Doberman Pincher este rasa de câini specifică zodiei Berbec. Dobies au o personalitate îndrăzneață, curajoasă, neînfricată, asertivă și gata de orice.

Ca și Berbecul, sunt cunoscuți pentru exteriorul lor impunător de tip dur. Cu toate acestea, odată ce ajungi să îi cunoști, vei descoperi că au o inimă de aur în interior.

Taur – Basset Hound

Un Basset Hound este Taurul raselor de câini. La fel ca Taurul, sunt câini cu energie scăzută a căror activitate principală este să adulmece.

sursa foto: www.basset.net

Pot fi încăpățânați, dar sunt, de asemenea, răbdători, loiali, liniștiți, adorabili și fermecători. Un Basset Hound nu-i place nimic mai mult decât un somn lung și un castron de mâncare proaspătă și cărnoasă.

Gemeni – Jack Russell Terrier

Jack Russell Terrier este Gemenii raselor de câini. Ca și Gemenii, sunt alerți, vioi, inteligenți, curioși și învață repede. Corpul și mintea lor nu se opresc niciodată din lucru.

cutzu-cutzu.com
cutzu-cutzu.com

Jack Russell Terrier se plictisesc repede și sunt mereu în mișcare, căutând ceva nou în care să se implice.

Rac – Newfoundland-Terranova

Terranova este Cancerul raselor de câini. Supranumit „câinele dădacă”, sunt giganți blânzi care sunt iubitori, dulci și cel mai fericit atunci când sunt alături de familia lor.

Un Terranova este protector și afectuos, cu un temperament bun la suflet. În plus, sunt devotați și empatici cu copiii.

Leu – Golden Retriever

Golden Retriever este Leul raselor de câini. Blana lor frumoasă de aur și penajul de pe gât le conferă un aspect regal. La fel ca un Leu, Golden retrieverilor le place să fie în centrul atenției.

sursă foto: Patch.com
Golden Retriever la birou; sursă foto: Patch.com

Ceea ce este ușor pentru acești câini fermecători, iubitori, extrovertiți și afectuoși, plăcuți oamenilor, care sunt, de asemenea, jucăuși și blânzi cu copiii.

Fecioară – Bloodhound

Bloodhound-ul este Fecioara raselor de câini. La fel ca o Fecioară, un Bloodhound este harnic și rămâne la locul de muncă. Atunci când urmăresc un miros, se lasă prinși și devin unici în a urmări ceea ce urmăresc. În plus, utilizarea unui Bloodhound în căutare și salvare face ecou la nevoia Fecioarei de a-i servi pe ceilalți.

Balanță – Caniche

Canichele este Balanța raselor de câini. La fel ca Balanța, sunt foarte inteligenți, sociabili și pregătiți pentru orice. Sunt inteligenți, extravertiți, amuzanți și dornici să facă pe plac. Canichele urăsc să fie singuri și adoră compania umană. În plus, adoră să fie aranjați și îngrijiți.

Scorpion – American Pit Bull

American Pit Bull este Scorpionul raselor de câini. La fel ca Scorpionul, sunt tenace, curajoși și gata să continue ceea ce fac, chiar și atunci când se confruntă cu adversități.

un Pitbull

Par siguri pe ei și duri, dar o privire în ochii lor sufletiști va clarifica faptul că sunt orice altceva.

Săgetător – Husky siberian

Un Husky Siberian este Săgetătorul raselor de câini. La fel ca Săgetătorul, sociabilitatea este în sângele lor, iar ei prosperă în acțiune și aventură.

Un Husky Siberian este energic, iubitor de distracție, jucăuș, poznaș și comunicativ. Acești căței zburdalnici nu vor ezita niciodată să vă facă să știți ce au în minte.

Capricorn – Border Collie

Border Collie este Capricornul raselor de câini. La fel ca un Capricorn, Border Collie este un câine harnic, cu o bună etică a muncii.

Sursă foto:lovetoknowpets.com
Sursă foto:lovetoknowpets.com

Au o energie nesfârșită și sunt incredibil de inteligenți, loiali și dispuși să își asume responsabilități.

Vărsător – Basenji

Basenji este Vărsătorul raselor de câini. La fel ca Vărsătorul, sunt gânditori independenți care își trasează singuri cursul, cred în ei înșiși fără regrete și gândesc în afara cutiei. Sunt rezervați, liniștiți, încăpățânați și nu prea le place să facă pe plac oamenilor. Și vorbim despre originalitate! Basenjii nu latră, ci urlă!

Pești – Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel este Pești din rasele de câini. Sunt câini de poală care, ca și Pești, sunt afectuoși, inteligenți, jucăuși, grațioși și simpatici.

Au un temperament dulce și sunt adesea numiți mângâietori, deoarece pot simți sentimentele. Lucrează adesea cu copii, persoane în vârstă sau cu alte persoane cu nevoi speciale, potrivit lovetoknowpets.com.