Sari la conținut
Home » Un câine din rasa Jack Russell Terrier a devenit erou! Este incredibil ce a făcut patrupedul. „Dacă nu era Macho acolo…”

Un câine din rasa Jack Russell Terrier a devenit erou! Este incredibil ce a făcut patrupedul. „Dacă nu era Macho acolo…”

Un câine a devenit erou. Patrupedul a salvat viața unui nou-născut abandonat într-un parc din Sankt Petersburg, Rusia.Macho, un câine din rasa Jack Russell Terrier, se plimba liniștit, când ceva dintr-un tufiș i-a atras atenția: era o fetiță abia născută, acoperită doar cu un tricou.Macho și-a alertat imediat stăpânul. Nu mică i-a fost mirarea acestuia când a văzut ce-i arată câinele.Bărbatul, un pensionar, a alertat imediat poliția, iar bebelușul a fost transportat de urgență la spital. Fetița avea hipotermie și era atât de slăbită încât nici nu mai putea să plângă, notează Mirror.„Simțeam cum inima îmi bate cu putere. Copila își mișca mânuțele și piciorușele, dar nu scotea nici măcar un sunet. Medicii mi-au spus că probabil plânsese cu orele”, a povestit stăpânul lui Macho.„Puțin probabil să o fi văzut cineva, dacă nu era Macho acolo”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției locale.În prezent, fetița se simte bine. „E o luptătoare!”, s-a bucurat o asistentă medicală. Poliția o caută acum pe mama care și-a abandonat copilul, potrivit Mirror vesti.ru.Macho nu este singurul câine inteligent din lume. Jesse este un Jack Russell Terrier care le știe pe toate. Și când spunem ”toate”… Nu exagerăm deloc! Câinele face tot ceea ce ar putea face un om. Heather, stăpâna lui, a reușit să-l dreseze pe cățelul său în vârstă de 8 ani foarte repede.Jesse știe să aducă papucii și ziarul, dar asta poate că nu vă impresionează prea tare. Așa că micuțul are trecute în CV-ul personal abilități precum prepararea micului dejun, ștergerea prafului, datul cu mopul și, țineți-vă bine, lustruirea pantofilor! Dar asta nu e chiar tot. Stăpâna lui a arătat în câteva videoclipuri că o zi alături de Jesse e ca o zi în concediu. El se ocupă de toate treburile zilnice, pe când ea se poate relaxa!