Sari la conținut
Home » VIDEO! Faceți cunoștință cu Maples, un golden retriever cu veleități de actor. Ar putea câștiga chiar un Oscar

VIDEO! Faceți cunoștință cu Maples, un golden retriever cu veleități de actor. Ar putea câștiga chiar un Oscar

Interpretarea acestui retriever merită un Oscar. Am mai spus-o și o vom spune din nou, dar câinii sunt mult prea deștepți pentru binele nostru. Se prefac că nu înțeleg ce spunem sau că nu ne aud, mai ales când le spunem să se oprească. Uneori chiar se vor preface că sunt răniți pentru a primi, probabil, mai multe dulciuri. Sună exact ca un copil, nu-i așa?

Maples, un golden retiever actor

Utilizatorul TikTok @thegoldenbreakfastclub a observat într-o zi că Golden Retriever-ul lor își ținea lăbuța ridicată toată dimineața. A început să îi îngrijoreze și, din moment ce veterinarul nu avea un loc liber, li s-a spus să fie doar cu ochii pe ea. Se pare că, până la urmă, nu au avut nevoie de veterinar, pentru că această cățelușă a găsit ceva care a vindecat-o ca prin magie și este de-a dreptul hilar.

Cine ar fi crezut că tot ce trebuie pentru a vindeca o lăbuță rănită este puțină ploaie?! Credem că se prefăcea doar pentru că voia mai multă dragoste, atenție și răsfăț dimineața. Hei, trebuie să faci ce trebuie să faci!

@thegoldenbreakfastclub Maple is definitely the drama. #catsanddogs #goldenretriever #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #dogs #puppies #maple ♬ Everybody Hurts – R.E.M.


Videoclipul a fost postat pe internet și așa cum era de așteptat comentariile au curs cu nemiluita. Le-am selectat doar pe cele mai amuzante.”Cel mai drăguț este atunci când uită care lăbuță ar trebui să fie cea rănită și o schimbă”, a comentat @jackstrex. Oh, cum am mai văzut asta înainte! Ar putea scăpa cu bine dacă și-ar gândi bine tot planul. Este important să vă supravegheați în continuare câinele dacă face ceva similar. Sau, mai bine, să îi faceți să fie verificați de un medic veterinar, chiar dacă vine cu un cost piperat.

Dar, dacă medicul veterinar nu este disponibil, există câteva lucruri pe care trebuie să le căutați atunci când câinele dumneavoastră șchioapătă. Verificați dacă nu există tăieturi, răni sau umflături la nivelul tampoanelor și vedeți dacă este ceva blocat între pernuțe. De asemenea, verificați unghiile, uneori va plânge atunci când atingeți o unghie dureroasă. Câinii vor linge uneori un loc care ar putea fi locul rănii. Și, bineînțeles, mergeți la un veterinar cât mai repede posibil dacă credeți că este ceva grav.

Câteva date despre Golden Retriever

Golden Retriever, un exuberant câine de vânătoare scoțian de mare frumusețe, se numără printre cele mai populare rase de câini din America. Este un lucrător serios la vânătoare și la muncile de teren, ca ghid pentru nevăzători și în căutare și salvare, se bucură de obediență și de alte competiții și are o dragoste de viață atrăgătoare atunci când nu este la muncă.

Golden Retrieverul este un câine robust și musculos, de talie medie, renumit pentru blana densă și lucioasă, de culoare aurie, care dă numele rasei. Capul lat, cu ochii săi prietenoși și inteligenți, urechile scurte și botul drept, este o caracteristică a rasei. În mișcare, Golden Retriever-ul se deplasează cu un mers lin și puternic, iar coada este purtată, după cum spun fanii rasei, de o „acțiune veselă.”

Cele mai complete înregistrări ale dezvoltării Golden Retriever-ului sunt incluse în registrele de evidență ținute din 1835 până în jurul anului 1890 de către paznicii de vânătoare de la proprietatea Guisachan (pronunțat Gooeesicun) a Lordului Tweedmouth din Inverness-Shire, Scoția. Aceste înregistrări au fost făcute publice în revista Country Life în 1952, când strănepotul lordului Tweedmouth, al șaselea conte de Ilchester, istoric și sportiv, a publicat materialele lăsate de strămoșul său.