Sari la conținut
Home » Rase de câini care adoră joaca

Rase de câini care adoră joaca

Rase de câini care adoră joaca Golden Retriever

Rase de câini care adoră joaca. Un tip de rasă ca predictor al jucăușiei este doar o parte a ecuației. Tipul de rasă nu face decât să vă crească probabilitatea. Un câine jucăuș este un câine cu tone de energie. Dacă un câine face multă mișcare și este bine echilibrat, nu este deprimat sau anxios; este exuberant și dornic să vă facă pe plac.

Câinii de joacă sunt, de obicei, bine dresați, buni la rechemare și sunt ușor de abordat atunci când socializează cu alți câini și oameni.

Labrador Retriever

Labrador retrieverii sunt câini mari și năzdrăvani care adoră tot ceea ce are legătură cu joaca. Adoră deseori un joc de preluare și să se stropească în apă. Rasa este originară din Newfoundland. A fost în cele din urmă adusă în Anglia pentru a lucra ca recuperatori de păsări de apă.

rase de câini care adoră să se joace; Labrador Retriever

Au fost recunoscuți de American Kennel Club în 1917, furând rapid inimile iubitorilor de câini din întreaga națiune. Labradorii sunt cunoscuți pentru că sunt sociabili și temperamentali și sunt o alegere de top pentru un animal de companie de familie.

Boxer

Musculoși și atletici, boxerii au o istorie istorică ca și câini de luptă, dar au fost lăudați și pentru curajul, inteligența și loialitatea lor. Lucrând ca și câini de vânătoare sau de pază, acești câini inteligenți au fost folosiți și ca și curieri.

Boxerii sunt un animal de companie de familie foarte căutat. Le place să se joace, mai ales cu familia lor. Dispoziția lor în general veselă și personalitatea energică îi fac o alegere bună pentru o casă activă. Acești câini agitați nu sunt cei mai potriviți pentru o casă cu sugari sau copii mici, deoarece pot deveni uneori surescitați și pot doborî noii plimbători.

Rase de câini care adoră joaca: Golden Retriever

Probabil că nicio rasă nu caracterizează mai bine un câine de familie american decât un golden retriever. Retrieverii aurii mari și frumoși au o blană lungă și fluidă, blondă sau de culoarea mierii. Sunt loiali și inteligenți, dar și nătângi și plini de viață.

sursă foto: Patch.com
Golden Retriever la birou; sursă foto: Patch.com

Asemeni labradorilor, le place să se joace cu apa, să aducă și să vă însoțească peste tot. Sunt companioni grozavi pentru oameni de toate vârstele și se înțeleg bine cu majoritatea celorlalte animale.

Pomeranian

Această rasă de spitz descinde din câinii de sanie din Islanda și Laponia și este înrudită de departe cu Malamuții mari și Samoyedii. Regina Victoria a avut pomeranieni la sfârșitul anilor 1800, ceea ce i-a ajutat să câștige popularitate în Europa și nu numai.

Rase de câini care adoră joaca: pomeranian; sursă foto: lovetoknowpets.com
cățeluș pomeranian; sursă foto: lovetoknowpets.com

Dacă vă gândiți la un câine mic și jucăuș, puneți Pomeranii pe lista scurtă. Poms sunt căței iubitori de distracție și afectuoși într-un pachet mic și pufos, deși pot avea o dungă încăpățânată.

 Rase de câini jucăușe: Ciobănescul australian

Ciobăneștii australieni sau australienii sunt una dintre cele mai atletice rase de câini. Acești câini adoră să alerge, să sară și să se joace ori de câte ori au ocazia. Sunt excepțional de pricepuți la agilitate și la jocul de frisbee.

Câinii australieni au fost dezvoltați în Statele Unite, unde crescătorii de ferme i-au crescut ca păstori de animale și lucrători agricoli. Aussie-ul de talie medie există și în varianta de talie mai mică, ciobănești americani miniaturali.Pregătiți-vă să oferiți acestui câine multă stimulare fizică și mentală; va avea nevoie de aceasta pentru o viață echilibrată, potrivit thesprucepets.com.