Sari la conținut
Home » Puii de pomeranian: poze drăguțe și detalii amuzante

Puii de pomeranian: poze drăguțe și detalii amuzante

Puii de Pomeranian sunt mai mult decât adorabili. Dar acești căței superbi reprezintă mult mai mult decât aspectul lor irezistibil.

Este destul de evident de ce Pomeranianul este un cățeluș atât de popular: sunt inteligenți, foarte sociabili și pur și simplu pufoși și adorabili.

pomeranian care se bucură alături de stăpânul său; sursă foto: GettyImages
pomeranian care se bucură alături de stăpânul său; sursă foto: GettyImages

Câteva aspecte despre pomeranian

Vă gândiți să aduceți un cățeluș Pomeranian în casa dumneavoastră? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știți despre rasa ca și cățeluș! În primul rând blana lor adorabilă și pufoasă se poate schimba în timp și în al doilea rând
pomeranienii au unele dintre cele mai uimitoare și moi blănuri din istoria câinilor.

Mai mult, blana lor dublă, care are nevoie de o îngrijire regulată, poate veni în peste 18 culori diferite, potrivit American Kennel Club. Alb, negru, maro, maro, roșu, portocaliu, crem, albastru, zibelină și negru și cafeniu sunt doar câteva dintre variațiile de culoare pe care le poate avea cățelul tău Pomeranian în primii ani de viață.

Blănurile Pomeranianului sunt puțin „magice”, totuși. Acestea se pot schimba treptat în timp. Este posibil să veniți acasă cu un Pomeranian maro cu pete de bronz care se transformă într-o haină frumoasă și mai deschisă în timp. Totuși n-ar trebui să neglijăm faptul că sunt strâns înrudiți cu câinii de sanie și cu lupii.

Pomeranienii „Old school”

Pomeranienii din vechea școală, cunoscuți sub numele de „Throwback” Pomeranians, erau aproape toți albi și aveau în jur de 13 kilograme când erau adulți. Acești câini fac parte din categoria „Spitz”, care este un grup de câini de muncă strâns înrudit cu lupii.

Pomeranienii din zilele noastre au acest sânge aventuros și energic care încă le curge prin vene. Din când în când, un Throwback Pomeranian se va naște printre o mulțime de Pomeraniani moderni, fără să se știe de ce!

Unul dintre motivele pentru care puii de Pomeranian sunt atât de populari, în afară de capacitatea lor inerentă de a se arunca pe oricine într-o exces de drăgălășenie este că au personalități extravertite și inteligente. Din cauza spiritului lor, uneori pot crede că nu merită să te asculte, mai ales dacă este vorba despre ceva ce nu vor să facă.

Pomeranienii pot deveni neastâmpărați uneori

Asigurați-vă că stabiliți regulile de bază cu cățelul dumneavoastră Pomeranian încă de la început pentru a a fi siguri că va asculta comenzile. Cățeii de Pomeranian sunt foarte vigilenți și pot intra în modul „câine de pază” dacă un străin vine și se roagă să îi mângâie în timpul plimbării de dimineață.

Socializează-ți Pomeranianul de timpuriu pentru a evita țipetele stridente de fiecare dată când un om pe care nu îl cunoaște îi mângâie inevitabil. Atunci când vă aduceți acasă tânărul cățeluș de Pomeranian, sunteți implicat pe termen lung.Puii de Pomeranian tind să aibă o durată de viață de aproximativ 12 până la 16 ani, uneori mai mult.

Vestea bună este că își vor păstra fericirea, sărutările și vioșia de cățeluș mult timp până la vârsta adultă, dacă sunt socializați și exersați corespunzător. Nu uitați că puteți găsi aproape orice rasă de câine, inclusiv Pomeranians, la adăposturi și salvări, potrivit dogtime.com.