Sari la conținut
Home » Sophie, un Pomeranian, și dovleacul ei geamăn formează un cuplu adorabil. Stăpânul a sculptat în dovleac chipul propriului cățel mult iubit

Sophie, un Pomeranian, și dovleacul ei geamăn formează un cuplu adorabil. Stăpânul a sculptat în dovleac chipul propriului cățel mult iubit

Bărbatul a sculptat în dovleac chipul propriului cățel, cu ocazia sărbătorii de Halloween. Animalele de companie sunt considerate de către stăpâni membrii ai familiei și le place să le vadă fericite.

Animăluțele noastre ne topesc inima atunci când dau din coadă și, totodată, ele îi inspiră pe stăpânii talentați să realizeze opere de artă minunate care să uimească internauții, cum este și aceasta.

Cățelul a fost extrem de bucuros la vederea operei

Stăpânul a sculptat în dovleac chipul propriului cățel în trei ore, iar rezultatul a fost unul extraordinar: un felinar de Halloween , extraordinar realizat, cu chipul cățelului său.

De Halloween, Andy Manοlοff, tătic, medic veterinar și designer, a ales o modalitate festivă și creativă de a-și arăta afecțiunea pentru Sοphie, Pοmeranianul său, sculptându-i un portret într-un dovleac, creând cel mai drăguț felinar din lume.

Operațiunea a durat trei ore, dar a meritat cu siguranță și a devenit virală în întreaga lume!

Lui Manοlοff îi place să facă sculpturi în dovleac și face unul nou cu ocazia fiecărui Hallοween.

Oamenii adoră sculptura lui Söphie, iar Manοlοff a publicat un film captivant în care își prezintă procesul de sculptură.

Manοlοff începe prin a o desena pe Sοphie direct pe dovleac

El folosește o fotografie de-a lui Sophie ca referință pentru a realiza sculptura în dovleac.

Apoi folosește un cuțit pentru a sculpta. Trucul constă în a varia adâncimea tăieturilor pentru a da imaginii un aspect realist.

Cu cât tăietura este mai adâncă, cu atât mai multă lumină strălucește prin ea. Prin variația adâncimii tăieturilor sale, Manοlοff creează diferite nuanțe și contraste.

Odată terminat, felinarul este o adevărată operă de artă inedită și  foarte frumoasă. Uitați-vă la acea blană care arată atât de real și de frumos! Prin acest gest, în care a cioplit un dovleac care înfățișează fața adorabilului său Pomeranian, stăpânul a arătat cât de mult își prețuiește patrupedul și, totodată, acest lucru va rămâne o amintire vie și extrem de plăcută, o experiență inedită, care îl va urma toată viața.