Sari la conținut
Home » Cei mai gălăgioși căței. Care sunt aceștia?

Cei mai gălăgioși căței. Care sunt aceștia?

Cei mai gălăgioși căței

Cei mai gălăgioși căței. Atunci când cauți un animal de companie, este important să ții cont de caracteristicile rasei, inclusiv nivelul de zgomot pe care îl pot produce.

Unele rase de câini sunt mai predispuse să latre mult sau să fie vocali în diverse situații. S-a făcut un studiu și 10 rase de câini sunt cele mai gălăgioase și ar putea să îți facă probleme cu vecinii.

Cei mai gălăgioși căței

  1. Yorkshire Terrier: Acești câini de talie mică sunt frumoși și inteligenți, dar pot fi predispuși să latre frecvent.
  2. Schnauzer mini: Terrierii, în general, sunt cunoscuți pentru vocalitatea lor, iar Schnauzerii mini nu fac excepție.
  3. Husky siberian: Acești câini plini de energie folosesc lătratul pentru a atrage atenția și pentru a comunica că doresc să se joace.
  4. Beagle: Beagle-ul a fost crescut pentru vânătoarea de vulpi și are două tipuri distincte de lătrat, unul de avertizare și unul pentru ocazii speciale.
  5. Corgi: Chiar dacă nu toți Corgii sunt zgomotoși, multe exemplare din ambele rase (Pembroke Welsh Corgi și Cardigan Welsh Corgi) pot fi vocali din cauza istoriei lor de păstorit vite și oi.

Alte rase de câini care pot lătra frecvent, uneori fără motiv

  1. Chihuahua: Acești mici câini pot lătra frecvent, uneori chiar fără un motiv aparent, precum plictiseala.
  2. Pomeranian: Deși sunt câini mici, Pomeranienii pot produce un volum impresionant de zgomot. Și nu se opresc adesea odată ce încep să latre.
  3. West Highland White Terrier (Westies): Această rasă are tendința de a lătra. De ce? Pentru a semnala diverse sunete, mirosuri sau apariții noi.
  4. Maltez: Maltezii sunt buni câini de pază și tind să latre imediat la auzul oricărui zgomot. Chiar și cel mai mic zgomot îl poate face să latre.
  5. Labrador Retriever: Deși nu sunt cunoscuți în mod tradițional ca fiind zgomotoș. Labradorii pot deveni vocali și distructivi dacă se plictisesc sau nu primesc suficientă mișcare.

Înainte de a alege o rasă de câine, este important să cercetezi nevoile specifice ale acelei rase și să te asiguri că se potrivește cu stilul tău de viață și mediul în care locuiești, mai ales dacă locuiești într-un apartament sau într-o zonă cu vecini sensibili la zgomot, potrivit jurnalul.ro.