Sari la conținut
Home » Cei mai buni prieteni. Cățelușul și jucăria care călătoresc împreună

Cei mai buni prieteni. Cățelușul și jucăria care călătoresc împreună

De ce stau cățeii la soare? Sursa foto: Arhiva Animal Zoo

Din cuprinsul articolului

Cei mai buni prieteni. Dacă se întâmplă să îi întâlnești pe Hana și pe câinele ei golden retriever, Gumbo, pe traseul de drumeție (sau chiar oriunde), sunt șanse să îl întâlnești și pe Shrimp. Aceasta este jucăria de pluș a lui Gumbo.

„Îi place să-și ia cel mai bun prieten și jucăria preferată, Shrimp, peste tot cu el”, a declarat Hana. „Pur și simplu îl adoră și adoră să îl arate pe Shrimp”.

Cei mai buni prieteni

Un cățel încălțat
Un cățel încălțat care se bucură de călătoria sa

Gumbo și Shrimp sunt de nedespărțit de când Hana l-a cumpărat pe Shrimp de la IKEA în 2017. Ea nu l-a cumpărat pe Shrimp special pentru Gumbo. La scurt timp după ce Shrimp a intrat în casă, a devenit cel mai bun prieten al lui Gumbo.

Hana mergea ocazional la drumeții cu prietenii. Gumbo a fost cel care a încurajat-o să facă drumeții în mod regulat.

Hana a spus că: „Ne-am mutat în nord-vestul Pacificului și am întâlnit niște prieteni câini care ne-au făcut să ne implicăm mai mult în drumeții. Așa că se poate spune că ne-am descoperit dragostea pentru drumeții împreună”.

La fel cum Gumbo este tovarășul lui Hana în drumeții, Shrimp este majoreta lui Gumbo.

Sfaturi de la Hana

Hana a declarat că: „Cu toate acestea, acum că are 8,5 ani a încetinit mult și de obicei este chiar lângă mine când facem drumeții împreună”.

Iar lui Gumbo îi place să sărbătorească realizările sale pe traseu cu cel mai bun prieten al său.

„De obicei, la finalul drumeției, lucrul preferat al [lui Gumbo] este să îl ia pe Shrimp și să îl arate tuturor celorlalți la capătul traseului”, a spus Hanna. „Îl va arăta prietenilor mei cu care fac drumeții sau chiar străinilor care vor să vină să-l salute.”

Pentru alți părinți de animale de companie care speră să își antreneze câinii în drumeții, Hana sugerează să cerceteze traseele prietenoase pentru animalele de companie din apropierea ta și să se asigure că înțelegi legile privind lesa din zona ta.

Iar atunci când este timpul să porniți pe traseu, ea spune că o trusă de prim ajutor este un must-have, potrivit thedodo.

Și dacă câinele tău își iubește jucăriile, atunci ia o pagină din cartea lui Gumbo și Shrimp. Adaugă neapărat un prieten de călătorie în planurile tale.