Sari la conținut
Home » Videoclipul care îți va face ziua mai frumoasă! Un bebeluș de nouă luni și un Husky Siberian sunt cei mai buni prienteni

Videoclipul care îți va face ziua mai frumoasă! Un bebeluș de nouă luni și un Husky Siberian sunt cei mai buni prienteni

Dacă doriți să adăugați o doză suplimentară de drăgălășenie la parcurgerea zilnică prin TikTok, nu căutați mai departe: Hazel, în vârstă de 17 luni, și prietenul ei, Husky siberian Rio, sunt pe cale să devină cea mai nouă obsesie a ta pe internet.

Ascensiunea duo-ului către faima TikTok a luat naștere atunci când mama Jen Koll a descărcat aplicația în timpul pandemiei (ca aproape toți,) și a decis să înceapă să posteze pe aplicație clipuri rapide din viața de zi cu zi a fiicei sale, pentru distracție.

@hazelandrio Playtime before bedtime #huskiesoftiktok #toddlersoftiktok #bestfriendgoals #playtime #bedtime #SwitchTheChobaniFlip #fyp ♬ Coffee for Your Head – Vinyll

Rio, un Husky Siberian de toată nădejdea

Deși acele postări erau cu siguranță adorabile, Koll povestește pentru Daily Paws că abia când a încărcat un videoclip dulce pe TikTok în care detalia pierderea fostului Husky Siberian al familiei, Izzy, și procesul de aducere acasă a noului lor cățeluș Rio, contul lor a început să fie cu adevărat remarcat.

„Am făcut doar un clip scurt despre moartea lui Izzy și aducerea acasă a lui Rio și a luat amploare ca o nebunie”, spune Koll. „Nici măcar nu aveam urmăritori la acea vreme”.

Acest fapt s-a schimbat cu siguranță, deoarece duo-ul pe care îl puteți găsi sub numele @hazelandrio pe TikTok – are acum peste 108.000 de urmăritori și a acumulat peste 4 milioane de like-uri în toate videoclipurile lor prețioase.

Deși fiecare câine este diferit și este important să nu lăsați niciodată un copil și un câine împreună nesupravegheați, Koll spune că temperamentul calm al lui Rio, în vârstă de 9 luni, o face să fie perechea perfectă pentru micuța Hazel.

Rio, câinele din rasa husky siberian are 9 luni

„Nu am avut niciodată un cățeluș care să poată distinge când trebuie să întrerupă acea energie de cățeluș atunci când se află în preajma unui copil”, spune Koll. „Rio va merge să se zbenguie cu alte animale de companie și va avea acel moment energic de cățeluș și apoi va veni la Hazel și va avea în continuare acea energie, dar este o abordare mai blândă. Ele chiar sunt lipite una de cealaltă”, adaugă Koll.

Relatarea detaliază cum Hazel și Rio, în vârstă de 9 luni, iau lumea în cap împreună, în timp ce navighează prin toate, de la plimbări nebunești cu mașina la îmbrățișări înainte de culcare și, bineînțeles, activitatea preferată a duo-ului: ora gustărilor.

„Întotdeauna glumim că ora gustărilor este momentul lor preferat, deoarece Rio știe că va rămâne mâncare pe jos pe care o poate lua imediat”, spune Koll.

Rio și Hazel au devenit vedete pe TikTok

Mai presus de toate, Koll spune că partea ei preferată de a împărtăși Hazel și Rio pe TikTok este tot sprijinul pe care l-au primit de la numeroșii lor urmăritori.

„A fost foarte frumos să văd oamenii spunând „aceștia mi-au făcut ziua mai bună””, spune Koll. „Doar știind că cineva chiar simte dragoste prin intermediul celor doi ne face să ne simțim bine. Putem să împărtășim puțin din viața noastră de acasă și să facem pe altcineva fericit.”

Ce vă puteți aștepta să vedeți de la Hazel și Rio în continuare? Koll spune, zile la lac, plimbări lungi și sosirea unui nou frățior în luna octombrie. Abia așteptăm să vedem cum acest duo îndrăgit devine un trio, potrivit dailypaws.com.