Sari la conținut
Home » Video. Povestea lui Al Pacino, un ciobănesc german. De ce a devenit atât de urmărit pe TikTok

Video. Povestea lui Al Pacino, un ciobănesc german. De ce a devenit atât de urmărit pe TikTok

Povestea lui Al Pacino, un ciobănesc german este inedită. El este surprins în cateva videoclipuri postate pe rețeaua de socializare TikTok în care este prezentată modalitatea la care recurge pentru a se urca pe pat, întrucât singur nu poate sau îi place să îl ajute stăpâna.

Apelează la stăpână de fiecare dată când dorește să se urce pe pat. Este momentul în care stăpâna lui, MacKenzie Dias, vine în ajutor, ajutându-l să se urce ridicându-i posteriorul.

Există o scurtă descriere adăugată de Dias: „Mă gândesc la faptul că, pe măsură ce câinele meu îmbătrânește, îi este greu să se urce pe pat, așa că se uită la mine pentru ajutor”, a scris ea.

Povestea lui Al Pacino este de-a dreptul interesantă. El și frații săi au fost luați de la o crescătorie de căței Amish din Philadelphia. Acum are o viață frumoasă, nu îi lipsește nimic, are proprietari atenți și iubitori cu el, care îl îngrijesc foarte bine. Trăiește cea mai bună viață, este neînfricat și aventuros.

Al Pacino știe să aprecieze și să se bucure de orice lucru

De asemenea, își găsește distracția în lucruri mărunte, cum ar fi să sape gropi pe plajă, să înoate, să alerge pe poduri mari, să se bucure de vremea înzăpezită și să stea la poze sau să apară în videoclipuri. Este foarte răsfățat și alintat de către proprietarii lui.

Ciobănescul german este perfect pentru oricine, mai ales pentru viața de familie, datorită flexibilității sale și a dorinței de a învăța cât mai multe lucruri, dar și datorită caracterului său prietenos față de oameni. Îi place să stea în sânul familiei și să se bucure de grija și atenția membrilor.

Pe TikTok, există și un videoclip în care stăpânii lui spun cuvântul său preferat și îi surprind reacția. Nu ai ghici niciodată că acest cuvânt magic este de fapt „caca”. Cățelul este foarte simpatic și amuzant, lucru care îi aduce multă popularitate din partea internauților.

@mackattackd

#DADMOVES #foryoupage #fyp #foryou #dogsoftiktok #dogs #zodiacsigns #theconjuring #cute

♬ Slipping Through My Fingers – From ‘Mamma Mia!’ Original Motion Picture Soundtrack – Meryl Streep & Amanda Seyfried

 

@mackattackd

#dogsoftiktok #dogs #animalsoftiktok #GetCrocd #GoForTheHandful #foryou #foryoupage #fyp #viral

♬ original sound – MacKenzie Dias

@mackattackd

Reply to @user51746526 lol #dogsoftiktok #dogs #JustAddBriskZero #foryoupage #foryou

♬ Astronaut In The Ocean – Masked Wolf