Sari la conținut
Home » Un caniche senior s-a reunit cu familia sa

Un caniche senior s-a reunit cu familia sa

Este bine să adopți un animal la insistențele copilului?

Un caniche senior. Un pudel senior dispărut s-a întors în Milwaukee, alături de familia sa. Câinele pierdut a scăpat de acasă în urmă cu peste cinci ani.

Un caniche senior a dispărut

Un caniche senior: Un câine singurel
Un caniche senior: Un câine singurel care se plimbă prin apă

Potrivit WTMJ-TV, Marley este un pudel în vârstă de 11 ani. Pe 4 septembrie 2018, cățelușul senior a evadat din casa în care locuia cu părinții săi de companie, John și Leola Voegtline. John făcea lucrări de grădinărit în acel moment.

Când a venit ora de hrănire a lui Marley, John a sunat-o sus pe Leola, care se afla în dormitor. A întrebat-o dacă Marley era cu ea. Ea a spus că nu.

„Ne-am uitat prin toată casa, ne-am uitat afară”, și-a amintit Leola.

Cuplul a lansat o căutare de amploare pentru copilul lor de blană. Leola a sunat la toate adăposturile locale. Cuplul a făcut și a distribuit fluturași. Au mers din ușă în ușă. De asemenea, au contactat Lost Dogs of Wisconsin.

Dar nimeni nu l-a putut găsi pe Marley.

Un pudel pierdut a fost găsit cinci ani mai târziu

Au trecut mai bine de cinci ani. Cu toate acestea, Leola se gândea în fiecare zi la pudelul ei.

„1.872 de zile fără Marley”, și-a amintit ea.

Apoi, o întorsătură neașteptată s-a produs în poveste. Pe 1 iunie 2023, fiica lui Leola a mers la un picnic la școală. Ea a observat un bărbat cu un pudel care semăna foarte mult cu Marley. Așa că s-a apropiat de câine și l-a strigat: „Marley! Marley!” Câinele s-a întors, a dat din coadă și a început să sară pe ea și să o lingă.

Fiica lui Leola a început să-i pună întrebări bărbatului, cum ar fi „Cum ai găsit acest câine?”. Bărbatul a spus că cineva i-a dat câinele. El a susținut că a dus câinele la veterinar. Nu a fost detectat niciun microcip, așa că bărbatul a păstrat câinele.

Soții Voegtline au fost nevoiți să se adreseze instanței pentru reclamații de mică valoare, dar, în cele din urmă, un judecător a fost de acord că ar trebui să își recupereze câinele. Marley s-a întors acasă vineri, 20 octombrie.

„Marley este familia noastră, nu este un câine, este fiul nostru”, a declarat Leola. Ea susține că, în tot timpul cât timp cățelul lor a dispărut, „știam că este acolo, știam că cineva îl are”.

După această încercare chinuitoare, cuplul plănuiește să îi pună microcipuri lui Marley, potrivit dogtime.

„Dacă l-am fi găsit și am fi avut microcipul, nu ar fi fost nevoie de toate acele procese din toate aceste luni”, a spus John.