De 10546 Vizualizari

Moment UNIC surprins de camerele de supraveghere montate în dormitorul unei fetițe. Este INCREDIBIL, uite ce s-a întâmplat. Părinții au ÎNCREMENIT

Moment UNIC surprins de camerele de supraveghere montate în dormitorul unei fetițe. Părinții unei fetițe s-au speriat groaznic atunci când și-au surprins copilul plimbându-se singură prin casă, în condițiile în care nu putea să se dea jos din pat ori să iasă din casă.

Fără să stea pe gânduri, părinții micuței au verificat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au descoperit că cei doi câini ai familiei, din rasa Golden Retriever, erau vinovați de incidentEi au ajutat-o pe fetiță să scape din pătuțul ei, tocmai ca ea să-și împartă gustările cu ei, întrucât era foarte darnică, potrivit a1.ro.

Părinții fetiței au mărturisit că cei doi patrupezi ai familiei, Bleu și Colby, erau foarteatașați de fiica lor, ei obișnuind să o supravegheze în  fiecare zi.

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

powered by Binbox

X