Sari la conținut
Home » Un erou nevăzut! Strigătul de ajutor al unui iubitor de animale

Un erou nevăzut! Strigătul de ajutor al unui iubitor de animale

Un erou nevăzut!

Un erou nevăzut! În inima pitorească a localității Străoane, există un adevărat erou nevăzut, o tânără cu o inimă mare, numită Georgiana Sopeliuc. Ea este salvatoarea a zeci de animăluțe neajutorate, atât câini, cât și pisici, care au fost abandonate sau au avut probleme medicale grave.

Această poveste de devotament și compasiune s-a răspândit rapid pe rețelele de socializare, atingând sufletele multor oameni cu un simț al umanității bine dezvoltat.

Un erou nevăzut!

Deși întâmpină dificultăți financiare, Georgiana nu renunță și continuă să aibă grijă de cei peste 160 de animale aflate în îngrijirea ei. Cu toate acestea, situația a devenit deosebit de urgentă atunci când tânăra a lansat un apel disperat pe pagina ei de Facebook. Cu un ton plin de speranță, a scris. ,,Mai avem hrană doar pentru șapte zile”.

Apelul a fost postat pe 7 octombrie și a cerut sprijinul comunității.

În apelul său, Georgiana a cerut sprijin financiar pentru a achiziționa 150 de saci de hrană pentru animalele ei. Cu o sinceritate care atinge inimile, ea a spus că orice sumă, fie ea 10, 20 sau 30 de lei, este binevenită.

Pentru a facilita donațiile, a furnizat numere de cont bancar, PayPal și Revolut pentru cei care doresc să contribuie la această cauză nobilă.

Nr.Cont IBAN – Sopeliuc Georgiana RO75BTRLRONCRT0272510301 – Banca Transilvania

Paypal: [email protected]

Revolut: 0787519301

Animale salvate
Animale salvate

Un adevărat model pentru noi toți,

Ceea ce impresionează cel mai mult este transparența Georgianei. Ea a promis că va ține comunitatea la curent cu fiecare donație primită. Fie sub forma de bani sau produse, prezentând atât valorile.

Cât și bonurile sau facturile pentru produsele și serviciile oferite animalelor pe care le îngrijește în propria gospodărie. Acest lucru demonstrează un nivel înalt de responsabilitate și respect față de donatori.

Povestea Georgianei Sopeliuc, tânăra din Muncelu, este un exemplu elocvent de altruism și dedicare. Ea continuă să lupte pentru a asigura o viață mai bună pentru animalele abandonate și să demonstreze că, cu sprijinul comunității, nimic nu este imposibil.

Este un adevărat model pentru noi toți, reamintindu-ne că gesturile mărunte de bunătate pot schimba lumea în bine, conform ziaruldevrancea.ro.

Etichete: