Sari la conținut
Home » Un Yorkie furat și vândut. Povestea unei familii

Un Yorkie furat și vândut. Povestea unei familii

Un Yorkie furat și vândut. În calitate de părinte de animal de companie, cea mai mare teamă a ta este probabil ca puiul tău de blană să dispară. Dar, indiferent de scenariile bizare pe care creierul tău le-ar putea invarti despre soarta animalului tău de companie, niciodată nu ar veni cu această poveste mai ciudată decât o ficțiune. Un ofițer de control al animalelor a furat un Yorkie în New York. Apoi, a vândut câinele unei familii din Ohio. Din fericire, autoritățile au recuperat cățelul și l-au înapoiat părintelui său.

Un Yorkie furat și vândut: Un ofițer de control al animalelor i-a spus părintelui că Yorkie a murit

Un Yorkie furat și vândut: Un animăluț
Un Yorkie furat și vândut: Un animăluț care stă pe podea

Potrivit Miami Herald, Hope este un Yorkshire Terrier în vârstă de 9 ani. În urmă cu aproximativ cinci luni, Hope a dispărut. A fost găsită afară în Corning, un oraș din nordul statului New York, la aproximativ 45 de mile vest de Ithaca. Cineva a dus-o la Chemung County Society for the Prevention of Cruelty to Animals.

La un moment dat, Scott Casterline, un ofițer de control al animalelor în vârstă de 51 de ani, s-a intersectat cu Hope. Dar, în loc să o reunească pe Hope cu mama ei, Casterline ar fi furat câinele și l-a vândut. El i-a spus mamei câinelui, Jeannine Staller, că Hope era moartă.

După ce a primit un pont, poliția a început o anchetă. Au găsit-o pe Hope trăind cu o nouă familie în Ohio. Familia nu știa că Hope dispăruse. Poliția din comitatul Steuben a declarat că familia s-a purtat bine cu Hope, aducând-o chiar într-o vacanță în Adirondacks.

Poliția l-a arestat pe Casterline pe 26 octombrie. El este acuzat de comportament oficial necorespunzător, utilizare necorespunzătoare a bunurilor și declarații scrise false. El a demisionat din funcția de ofițer de câine din oraș în urmă cu câteva luni.

Câinele furat a fost returnat părintelui animalului de companie

Hope s-a întors la mama ei câine originală. Staller nu putea fi mai fericită că și-a primit înapoi puiul de blană.

„Suntem în sfârșit în măsură să împărtășim vestea cu voi toți că iubitul nostru câine, Hope, care a fost presupus mort acum 5 luni, este de fapt în viață și s-a întors acasă!!!”, a scris ea pe Facebook, potrivit dogtime.