Sari la conținut
Home » Video. Ce face un câine în tren când îi este foame? Cele mai tari grimase, poate, poate, primește o recompensă

Video. Ce face un câine în tren când îi este foame? Cele mai tari grimase, poate, poate, primește o recompensă

La cele mai tari grimase, la acest lucru recurge un cățel care vrea neapărat o gustare. În timpul unei călătorii cu trenul, utilizatorul Instagram @hugoandursula a remarcat cum Golden Retrieverul aflat pe scaunul din față, care este chiar cățelul său de companie, este înfometat și a pus ochii pe pachetul  de chipsuri din creveți care se afla pe masa ei.

Ea a surprins momentele în care câinele a încercat din răsputeri să apuce gustările în timpul călătoriei, până când a cedat și frustrarea patrupedului a atins punctul culminant, acela în care și-a arătat dinții. Colajul de 4 fotografii a devenit instantaneu viral și a fost postat și de ambasadorul Walkers Crisps, Gary Lineker.

Utilizatorul contului de instagram @hugoandursula este chiar stăpâna acestui câine adorabil și pofticios la punga ei de chipsuri Walkers Crisps, care se numește Ursula Daphne Aitchison.

Momentul a fost transformat într-un colaj, devenit viral în mediul online

Patru fotografii cu Golden Retrieverul au fost transformate într-un colaj și distribuite pe o pagină de socializare. În scurt timp, colajul foto a devenit instantaneu viral. Fotografiile arată cum câinele „privește cu ochii” pachetul de chipsuri cu aromă de cocktail de creveți care se afla pe masa stă din spatele său.

Cele mai tari grimase ale patrupedului au fost surprinse în aceste imagini. În prima fotografie se vede cum câinele se holbează la gustări printre două scaune și observă reacția proprietarului aflat în spatele lui. A doua fotografie arată câinele încercând să își împingă botul între spațiul strâmt al celor 2 scaune de tren.

În a treia fotografie, câinele încearcă să ajungă la gustări cu limba, care se afla doar la câțiva centimetri distanță, dar tot fără succes. În ultima fotografie a cedat și și-a arătat frustrarea în momentul în care și-a arătat dinții.

Unii internauți au creat un meme pornind de la ultima fotografie și au comparat-o cu afișul cinematografic în care este surprinsă expresia facială iconică a lui Jack Nicholson din filmul thriller „The Shining” din 1980. Sute de iubitori de câini din întreaga lume au lăsat comentarii la postarea colajului, iar cele mai multe dintre ele au fost de-a dreptul amuzante.

Urmărește videoclipul amuzant în care Golden Retrieverul încearcă din răsputeri să ajungă la gustarea crocantă de creveți.