Sari la conținut
Home » În luna martie începe evenimentul Sofisticat 2023! Peste 200 de feline vor defila pe podiumul de la Sala Palatului. Cum vă înscrieți?

În luna martie începe evenimentul Sofisticat 2023! Peste 200 de feline vor defila pe podiumul de la Sala Palatului. Cum vă înscrieți?

sursă foto: sofisticat.ro

Sfârșitul lunii martie aduce o veste bună pentru iubitorii de pisici. În perioada 25-26 martie peste 200 de pisici se vor afla în Capitala României pentru a defila pe podiumul de la Sala Palatului în cadrul evenimentul SofistiCAT – Salonul Felin Internațional.

Evenimentul se va deschide în jurul orei 10:00, după care, un juriu internațional le va acorda note felinelor între orele 10-14:00. Însă, punctul culminant al competiției se va consuma după orele 16:00 când pe ”Cat Walk” vor defila cele mai frumoase pisici în speranța că vor obține titlul de ”Best in Show”.

Peste 200 de feline vor participa la evenimentul Sofiticat 2023

Specialiștii de talie mondială vor evalua exemplarele feline din cele mai exclusviste rase precum Albastru de Rusia, Abysiniană, Bengaleză, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll sau Singapura.

Evenimentul Sofisticat este unul din cel mai importante evenimente de specialitate din Sud Estul Europei și este de altfel cel mai popular din România. Este organizat sub egida Asociației Felină Sofisticat, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină. 

Pentru a putea participa la eveniment este necesar să achitați o serie de taxe după cum urmează,  până la: 10 martie 2023 : se va percepe o taxă dă 30 euro pe o zi sau 50 de euro pe 2 zile pentru o singură pisică. Dacă aveți mai multe pisici, începând cu a 4-a pisică, organizatorii vor solicita 25 de euro pe zi sau 40 de euro pentru două zile. În această situație doar ce-a de-a patra psihică va primi o reducere de 10 euro.

Cum vă puteți înregistra?

Dacă nu ați reușit să vă înscrieți motănelul sau pisicuța la evenimentul SofistiCat o puteți face și în perioada 11-15 martie dar veți plăti ceva mai mult. De exemplu, pentru un singur exemplar costurile înscrierii vor crește la 35 de euro pe zi sau 60 pentru ambele zile, tarif aplicabil pentru primele trei pisici, după care începând cu a patra, stăpânii vor achita 30 de euro pe zi sau 60 de euro pentru ambele zile.

Se va mai aplica un comision de 60 de euro pe zi sau 100 de euro pentru două zile ( fără taxe suplimentare), pisoilor care trebuie judecați individual.

Toate pisicile care au participat deja la una dintre expoziții până acum, pentru înscriere este suficient un e-mail cu numele pedigree-ului, proprietarul și clasa de expoziție actualizată, iar pentru celelalte pisici trebuie descărcat formularul de înscriere disponibil la sofisticat.ro  și trimis ulterior pe adresa de mail [email protected]