Sari la conținut
Home » Cele mai frumoase și sofisticate pisici, venite din toate colțurile lumii, îți dau întâlnire la SofistiCAT. Câte feline vor fi prezente la eveniment

Cele mai frumoase și sofisticate pisici, venite din toate colțurile lumii, îți dau întâlnire la SofistiCAT. Câte feline vor fi prezente la eveniment

Cele mai frumoase pisici le găsești la SofistiCAT, venite din toate colțurile lumii pentru a putea fi admirate, în acest weekend, la Sala Palatului, în cadrul Salonului Felin Internațional București. Evenimentul va fi desfășurat pe parcursul a două zile, 17-18 septembrie 2022, între orele 10 și 18.

În cadrul târgului, vor putea fi admirate feline din cele mai diverse și superbe rase, iar numărul celor care vor participa se ridică la peste 200 de pisicuțe.

Principalul punct de interes – competiția „BEST IN SHOW”

La această competiție vor lua parte cele mai frumoase și deosebite feline, cu scopul de a câștiga un loc pe podium. SofistiCAT este cel mai de anvergură eveniment de specialitate din sud-estul Europei și, de asemenea, unul dintre cele mai populare evenimente din România.

Printre cei mai fideli admiratori al Salonului Felin Internațional București se numără copiii, dar nici adulții nu sunt departe de această atribuire.

Exemplarele de pisici vor fi evaluate de către un juriu international prestigious. Printre rasele care îi vor încânta pe vizitatori se numără: Abysiniană, Albastru de Rusia, Bengaleza, British Shorthair, British Longhair, Devon Rex, Exotică, Maine Coon, Neva Masquerade, Norvegiană de Pădure, Persană, Ragdoll, Singapura, Sphinx şi pisica de casă.

Salonul Internațional Felin București integrează cele mai importante două organizații mondiale ale crescătorilor de feline: FIFe și TICA.

Eveniment este organizat de către Asociația Felină SofistiCAT, Federația Națională Felinologică din România (FNFR) și Federația Internațională Felină (FIFe).

Accesul copiilor este gratuit, adulții vor plăti 15 lei, iar pensionarii vor trebui să scoată din buzunar 8 lei.

Despre Asociația Felină SofistiCAT

Asociația Felină SofistiCAT este membră a Federației Naționale Felinologice Române și a Federației Internaționale Feline –FIFe. Are ca membri proprietari si crescători de pisici de rasă.

A fost înființată în anul 2005. „A fost odată ca niciodată”, în anul de grație 2005 începe povestea noastră, când s-a născut clubul felin SOFISTICAT.

Personajele poveștii noastre sunt pisicile și oamenii lor. și tot ca într-o poveste ni se întampla tot felul de lucruri minunate cum ar fi: concursuri de pisici cu suspans , dar si multe premii, și întalniri plăcute la club”, potrivit paginii de facebook Asociația felină SofistiCAT.