Sari la conținut
Home » Ce rase de câini preferate au celebritățile? Norocoșii au servitori și mâncare aleasă

Ce rase de câini preferate au celebritățile? Norocoșii au servitori și mâncare aleasă

Rase de câini preferate de vedete. În timp ce unii patrupezi mai puțin norocoși, au fost aruncați pe străzi și salvați de diferite asociații în domeniu, alții sunt extrem de norocoși, întrucât au ajuns în casele vedetelor de la Hollywood și au o viață plină de răsfăț.

Sunt îndrăgiți de toată lumea, iar printre vedete se numără multe care nu fac excepție și care iubesc animalele, în topul preferinţelor sunt cei cu pedigree.

Chihuahua ocupă primul loc în topul raselor de câini preferate de celebrități

Printre vedetele care preferă această rasă se numără: Madonna, Demi Moore, Britney Spears, Paris Hilton. Un motiv pentru această alegere este faptul că sunt mici, ușor de transportat și deloc pretențioși.

De asemenea, pomeranienii se numără și ei printre acele rase de câini preferate de celebrități, clasându-se pe același loc cu Chihuahua, cu o serie de avantaje și ei: Sunt pufoşi, mici şi jucăuşi. Printre celebritățile care au acasă un pomeranian sunt Megan Fox, Gwen Stefani și Jeffree Star.

Corgi este o altă rasă extrem de populară, mai ales că unii dintre cei mai cunoscuți admiratori ai acesteia este însăși Regina Angliei. Ca orice altă rasă, câinele are nevoie de dresaj, fiind, de asemenea, ușor de realizat acest lucru, întrucât prinde totul din mers.

Părul lung are nevoie să fie îngrijit zilnic, în caz contrar se formează noduri. Aceștia au un stil de viață foarte activ și sunt jucăuși până la vărsta de un an, după care devin mai liniștiți.

Rasa Corgi Galez Pembroke din care face parte patrupedul preferat al Reginei Angliei are origini străvechi

Această rasă își are originea în Țara Galilor, existând încă din anul 920 înaintea erei noastre. Are un temperament liniștit, puțin vocal, îndrăzneț, sociabil și prietenos.

Este de talie mică, are picioare scurte și cu toate acestea, se spune despre ei că sunt animale mari, în corpul unui animal mic, aşa-s de îndrăzneţi şi energici.

Clasamentul milionarilor patrupezi

La fel ca oamenii, și câinii pot deține averi. Pe primul loc, cu o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari se află Gunther IV. Moștenește banii de la tatăl său, mai exact 106 milioane de dolari, care a fost patrupedul unei contese germane.

Câinele a reușit să își crească averea cu ajutorul administratorilor care au ales să investească banii pentru a-i crește valoarea. Gunther IV locuiește în Miami, într-o vilă despre care se presupune că a fost a Madonnei și de la care ar fi fost cumpărată cu suma de 7,5 milioane de dolari. Printre mâncăruri se numără caviarul, pe care îl mănâncă zilnic. Toate mesele îi sunt aduse de o servitoare personală.

Pe locul doi se situează câinii celebrei prezentatoare de talk-show Oprah Winfrey, o mare iubitoare de animale, în special de câini. Averea acestora se ridică la suma de 30 de milioane de dolari. Pe câini îi cheamă Sunny și Lauren, iar toate animalele pe care le are sunt salvate și dresate de ea.