Sari la conținut
Home » Ce fel de câine este Beagle-ul?

Ce fel de câine este Beagle-ul?

Beagle este un câine de vânătoare excelent și ușor de îngrijit

Ce fel de câine este Beagle-ul? Când auzi un nume de rasă de câine format dintr-un singur cuvânt, te gândești la niște clasici adevărați: de exemplu, Dalmațieni. Pudeli, de asemenea. Se pare că orice rasă de câine cu un singur cuvânt în numele său trebuie să fie într-un fel unică . Beagle? Nicio excepție aici.

Unul dintre cele mai recunoscuți câini din lume, Beagle-ul are adesea o blană clasică maro și albă care a devenit sinonimă cu lumea animalelor de companie. Dacă ar exista un drapel pentru animalele de companie, probabil că ar arăta ca blana unui Beagle.

Ce fel de câine este Beagle-ul?

Tehnic, Beagle-ul este o formă de câine de vânătoare, iar identitatea sa unică se datorează naturii sale liniștite și ușor de înțeles. Este drăgălaș și loial pentru a topi inima chiar și a celor mai încăpățânați anti-câini.

Pentru mulți oameni, un Beagle este o adăugire perfectă la casă. Oamenii nu trebuie să se întrebe dacă această rasă este ,,potrivită pentru ei”. Întrebarea este: ești tu potrivit pentru un Beagle? Identitatea unică a Beagle-ului se datorează naturii sale liniștite și ușor de înțeles.

Origine

V-am spus că Beagle-ii sunt clasici. Unii oameni își urmăresc originile înapoi în antichitate și în Grecia antică, făcându-le strămoșii direcți de mii de ani. Beagle-ii nu au fost dezvoltați ca rase separate, așa cum s-a întâmplat cu mulți Terriere în secolul al XIX-lea. În schimb, Beagle-ul are o istorie lungă și bogată pe tot continentul european.

Aceasta nu înseamnă, totuși, că Beagle-ul a apărut întotdeauna în forma sa modernă. William Cuceritorul, care a schimbat istoria, a adus în Anglia un câine asemănător cu Beagle-ul, cunoscut sub numele de Talbot hound.

Acest câine a dat naștere unei alte rase de câine, care se crede că este un strămoș direct al Beagle-ului. Genele Beagle-ului erau cu siguranță prezente în perioada Evului Mediu, chiar dacă forma lor actuală nu era încă dezvoltată. Dar asta nu îi face să nu fie clasici: într-adevăr, puteți spune același lucru despre istoria porumbului.

Pedigree

Am menționat deja strămoșii mai vechi ai Beagle-ului din Grecia antică, precum și Talbot hound al lui William Cuceritor. Aceștia au avut cu siguranță un rol în ascendența Beagle-ului. Dar un strămoș mai direct este Southern Hound, un descendent al vechilor și inexistenților câini Talbot.

Cuvântul ,,Beagle” însuși vine de la referința la câinii mai mici originali din Europa. Ascendența Beagle-urilor reale, își poate urmări rădăcinile până la nobilimea engleză din Evul Mediu, prin intermediul Reginei Elisabeta I, care deținea o rasă de câine cunoscută sub numele de Pocket Beagle.

Mâncare / Dietă

Ca tip de câine de vânătoare, nu este neobișnuit ca Beagle-ii să aibă inclinații alimentare similare cu cele ale majorității câinilor de vânătoare mai mici. Beagle-ii se bucură de carne gătită bună, inclusiv carne de pasăre. Dacă gătiți vreodată multă carne pentru câinele vostru, asigurați-vă că includeți legume tăiate, precum cartofi și morcovi, pentru a oferi nutriție.

Puteți face ca Beagle-ii să consume mult conținut nutrițional ridicat dacă le oferiți arome de carne și păsări de care se bucură cu adevărat. Nu trebuie să folosiți cele mai bune bucăți de carne pentru Beagle-ul, dar asigurați-vă că le oferiți suficient pentru a-i face să mănânce ceea ce este potrivit. Beagle-ii nu sunt buni câini de pază, dar nici nu sunt timizi, conform petguide.com.