Sari la conținut
Home » Video. Un cimpanzeu se plimbă pe bicicletă. Moment inedit din Harkov, Ucraina

Video. Un cimpanzeu se plimbă pe bicicletă. Moment inedit din Harkov, Ucraina

Un cimpanzeu evadat se întoarce la grădina zoologică din Harkov pe bicicleta îngrijitorului, după ce s-a plimbat prin parcul local și pe străzile orașului. Cimpanzeul a evadat luni de la Zoo din Harkov, Ucraina, ulterior, fiind convins să se întoarcă de un angajat al grădinii zoologice care l-a adus înapoi pe o bicicletă.

Personalul de la grădina zoologică din al doilea oraș ca mărime din Ucraina s-a străduit să-l convingă pe Chichi, care se plimbase pe străzi și într-un parc din apropiere, să se întoarcă cu ei la grădina zoologică.

A renunțat la plimbare în momentul în care a început să plouă și a fugit la un îngrijitor, care i-a pus o vestă galbenă împotriva ploii. Cimpanzeul a îmbrățișat-o pe femeia îngrijitor înainte ca el să fie pus pe scaunul unei biciclete.

Un cimpanzeu evadat se întoarce la grădina zoologică din Harkov pe bicicleta îngrijitorului, iar imaginile cu întâmplarea au adus un moment rar de bucurie într-un oraș aflat pe linia frontului și bombardat zilnic de forțele rusești.

Directorul grădinii zoologice a confirmat că animalul este înapoi la Zoo

Directorul grădinii zoologice, Oleksiy Hryhoriev, a confirmat pentru postul public de televiziune ucrainean Suspilne că animalul s-a întors în siguranță în grădina zoologică.

La începutul războiului, Chichi a fost evacuat din Feldman Ecopark, o grădină zoologică în aer liber aflată pe linia frontului în regiunea Harkov.

Mai multe de 100 de animale au murit în fosta gradină zoologică

Deși Chichi trăiește încă în pericol, a fost norocoasă că a părăsit teafără fosta ei casă din Feldman’s Ecopark. Mai mult de 100 de animale au murit înainte de a putea fi evacuate, potrivit proprietarului grădinii zoologice, omul de afaceri Oleksandr Feldman din Harkov.

Harkov este unul dintre orașele de pe linia frontului din Ucraina care se confruntă cu bombardamentele rusești. Parcul ecologic Feldman, fosta casă a lui Chichi, a fost lovit de un atac cu rachete la începutul conflictului, ucigând cel puțin șase voluntari și sute de animale, potrivit proprietarului grădinii zoologice, potrivit The Guardian.