Sari la conținut
Home » Video emoționant. Un cățel își veghează prietenul de joacă lovit de o mașină

Video emoționant. Un cățel își veghează prietenul de joacă lovit de o mașină

Imagini emoționante cu un cățel care își veghează prietenul de joacă lovit de o mașină, în Curtea de Argeș, la sfârșitul lunii trecute. Patrupedul accidentat a fost o cățelușă, care din păcate a murit. Cățelul care i-a fost alături în acele clipe teribile este un câine din vecini.

Când a observat că nu se mișcă, a început să o împingă cu laba și a încercat să o tragă mai aproape de marginea drumului pentru a o feri de mașinile care treceau foarte aproape.

Patrupedul a stat alături de prietenul lovit zeci de minute

Oamenii care au văzut incidentul au spus că au stat zeci de minute bune acolo, dar din păcate cățelușa nu a mai putut fi salvată. De asemenea, ei au mai precizat că șoferul care a lovit cățelușa nici măcar nu a oprit.

Momentul emoționant cu un cățel care își veghează prietenul de joacă lovit de o mașină și gestul disperat al cățelului de a-și salva prietenul, a fost importalizat de un vecin, care a postat videoclipul pe facebook, menționând că lângă câine care a fost călcat mortal pe o stradă din Curtea de Argeș, era un alt patruped care stătea lângă el și îl păzea în mijlocul drumului să nu mai fie călcat. Această întâmplare arată gestul impresionant făcut de necuvântătoare pentru prietenie.

Într-un gest impresionant, cățelul și-a tras prietenul aproape de marginea drumului

De asemenea, cățelul nu a dorit să-l abandoneze și l-a tras puțin câte puțin spre margine, să nu mai fie în pericol, păzindu-l in continuare zeci de minute bune. Bărbatul care a filmat tot gestul cățelului a adăugat că oamenii au multe de învățat de la aceste necuvântătoare!”

”Impresionant și emoționant! În urmă cu câteva ore, un câine a fost călcat mortal pe strada Râmnicu Vâlcea din Curtea de Argeș. Cum animalul era la jumătatea drumului, un alt câine (cel din filmare) îl păzea chiar în mijlocul străzii să nu mai fie călcat.

În cele din urmă, l-a tras puțin câte puțin spre marginea drumului, păzindu-l în continuare de ore bune ca un prieten adevărat. Oamenii au multe de învățat de la aceste necuvântătoare!”, a scris bărbatul pe Facebook, potrivit ziare.com.