Sari la conținut
Home » O cutie de carton aruncată la marginea drumului, casa unui câine abandonat de familie!

O cutie de carton aruncată la marginea drumului, casa unui câine abandonat de familie!

  • de
câine abandonat

O cutie de carton aruncată la marginea drumului, casa unui câine abandonat de familie!

O nouă speranță pentru un câine abandonat de cei pe care îi considera familie!

Voluntarii Hope For Paws, una dintre cele mai importante organizații pentru salvarea animalelor din lume, au aflat despre situația unui câine abandonat care trăia pe stradă. Chiar dacă a primit hrană de la diferite persoane, patrupedul avea nevoie de mult mai mult ajutor.

câine abandonat
câine abandonat

Se pare că era foarte temătoare față de oamenii noi, probabil din cauza întâmplărilor pe care a fost nevoită să le trăiască în trecut. Au început să facă tot posibilul să-i câştige încrederea.

Au făcut acest lucru oferindu-i ceva gustos în faţa căruia micuţa Chihuahua nu a putut rezista. În cele din urmă, au aşezat câteva bucăţi în mijlocul unui lasou şi au putut să o captureze când s-a apropiat să-şi potolească foamea.

patruped primind o recompensă
patruped primind o recompensă

Au transferat căţeluşa, numită acum Frijoles, la „LA Animal Rescue” pentru îngrijiri medicale adecvate şi o baie atât de necesară.

Frijoles este super dulce, prietenoasă şi îi iubeşte pe toţi cei pe care îi întâlneşte. De aceea nu a durat mult până când şi-a găsit o casă pentru totdeauna, mulţumită ajutorului celor „LA Animal Rescue”!

cățel
cățel

Acum, noua ei casă este tot ceea ce își putea dori, iar noua familie îi va oferi toată dragostea pe care o merită.