Sari la conținut
Home » Ascuns după un perete, un câine abandonat reușește să își recapete încrederea în oameni!

Ascuns după un perete, un câine abandonat reușește să își recapete încrederea în oameni!

  • de
câine

Ascuns după un perete, un câine abandonat reușește să își recapete încrederea în oameni!

O nouă speranță pentru un câine trăit toată viața pe stradă!

Abandonat pe stradă fără milă, un cățel adorabil a fost nevoit să supraviețuiască cu greu din mila trecătorilor și resturile pe care le găsea la coșurile de gunoi, până când situația acestuia a ajuns cunoscută de către organizația pentru salvarea animalelor Hope For Paws.

Prinderea acestuia nu a fost dificilă, asta mai ales datorită gustările delicioase pe care i le-au oferit, patrupedul fiind extrem de încântat. A primit numele Rufus şi l-au plasat într-o cuşcă pentru a putea fi transportat la clinica veterinară unde avea să primească un consult medical şi multă atenţie.

patruped
patruped

Pe lângă o mulțime de atenție și de gustări, patrupedul a beneficiat de o baie caldă şi din acel moment a început cu adevărat să se liniştească şi să-şi recapete pofta de viaţă.

Chiar dacă nu a fost obișnuit ca oamenii să aibă grijă de el, se pare că animalul de companie se acomodează extrem de repede.

câine
câine

Pentru Rufus, următoarea perioadă reprezintă un proces întreg de recuperare, atât fizică cât și psihic, iar ulterior, când va fi pregătit, o familie îl va adopta pentru totdeauna.