Sari la conținut
Home » La un pas să își piardă viața din cauza lipsei de mâncare, un cățel înfometat este salvat de pe o alee întunecată!

La un pas să își piardă viața din cauza lipsei de mâncare, un cățel înfometat este salvat de pe o alee întunecată!

  • de
cățel

La un pas să își piardă viața din cauza lipsei de mâncare, un cățel înfometat este salvat de pe o alee întunecată!

O nouă viață pentru un cățel înfometat din Grecia!

Lipsit de orice dorință de a mai trăi, un cățel a fost la un pas să își piardă viața din cauza condițiilor grele de a supraviețui pe stradă. Animalul de companie s-a refugiat pe o alee întunecată, sătul să încerce să atragă atenția oamenilor care au trecut indiferenți pe lângă el.

cățel înfometat

Dar voluntarii organizaţiei „DAR Animal Rescue” au ajuns la timp pentru a-l salva. Patrupedul nu s-a împotrivit deloc, încercând parcă să le mulțumească pentru gestul lor de omenie. Extrem de slăbit, câinele a fost dus de urgenţă la medicul veterinar.

patruped salvat

Viaţa pe stradă îl afectase atât fizic cât şi psihic.

cățel

Avea nevoie de dietă specială şi medicamente pentru a-l ajuta să-şi recapete din nou puterile. Odată ce starea lui s-a stabilizat, a fost transferat la adăpostul organizaţiei DAR, unde voluntarii au continuat îngrijirile medicale.

patruped
patruped

 

Deşi extrem de slăbit şi extenuat, câinele a început să-şi arate personalitatea adorabilă. Câinele a primit numele Marios, și acum duce o luptă de recuperare, pentru ca mai târziu să fie pus pe o listă de adopție.

cățel
cățel