Sari la conținut
Home » După ce a găsit un cățeluș abandonat într-o cutie, o femeie decide să îi ofere viața pe care o merită!

După ce a găsit un cățeluș abandonat într-o cutie, o femeie decide să îi ofere viața pe care o merită!

  • de
cățeluș

După ce a găsit un cățeluș abandonat într-o cutie, o femeie decide să îi ofere viața pe care o merită!

O zi obișnuită avea să se transforme în salvarea unui biet cățeluș!

Pentru Ashley din San Jose, drumul zilnic de acasă până la muncă era unul obișnuit, pe care îl face de câțiva ani. Însă, în momentul în care a ajuns pe strada unde locuiește, femeia a văzut o cutie de carton suspectă pe marginea străzii, și s-a dus imediat să verifice.

Pe măsură ce s-a apropiat, tânăra a auzit un zgomot ciudat venind din cutie, luând decizia să o ducă în casă pentru a vedea cine strigă după ajutor.

cutie
cutie

Spre surprinderea ei, un mic cățeluș își plângea soarta, abandonat fără milă de fostul proprietar. Bietul animal de companie nu înțelegea ceea ce se întâmplă, însă a fost imediat liniștit cu o mulțime de afecțiune.

Patrupedul a fost dus de urgență la medicul veterinar, pentru a putea să îi determine vârsta și obține toate informațiile necesare în ceea ce privește creșterea acestuia. Tânăra i-a pus numele Jackson, iar micuțul s-a simțit pentru prima oară în siguranță.

cățel
cățel

Jackson avea doar trei săptămâni, şi starea lui de sănătate nu era tocmai bună. A doua zi, medicul veterinar i-a explicat lui Ashley în detaliu ce să facă pentru a avea grijă de Jackson.

patruped
patruped

Între timp, Ashley i l-a prezentat lui Jackson pe motanul ei, Dan. Între cele două animale s-a format o prietenie cu totul adorabilă, iar tânăra a decis să îl adopte pentru totdeauna!

cățel și pisică
cățel și pisică
cățeluș
cățeluș