Sari la conținut
Home » Campanie unică în România. Câinii fără stăpân vor trece printr-o „mare transformare”.

Campanie unică în România. Câinii fără stăpân vor trece printr-o „mare transformare”.

La Timișoara, câinii fără stăpân vor beneficia de o „mare transformare”, campanie susținută și promovată de Primăria Timișoara. Campania prin care „vagabondul devine animal de companie” constă în spălarea, frezarea și toaletarea în silon mobil a câinilor fără stăpân cu scopul de a fi pregătiți pentru adopție.

La sfârșitul transformării, aceștia vor beneficia de fotografii pentru promovarea adopției.

Organizatorii sunt SC Danyflor, concesionarul serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân, alături de asociația de protecție a animalelor „Animal Care Team”, cât și „Marco Pet” și „Rapid Pets Spa”.

Cel puțin 40 de câini vor beneficia de această schimbare

Aceștia finanțează și organizează o campanie de schimbare a imaginii pentru cel puțin 40 de căței din adăpostul public.

Perioada de desfășurare a campaniei este între 23-25 septembrie 2022, după următorul program:

-23 septembrie, între orele 10-16- toaletarea câinilor, fotografii, socializare și târg de adopții în cadrul adăpostului public, DN59, KM12+200, comuna Șag

-24 septembrie, între orele 10-16- toaletarea câinilor, fotografii, socializare și târg de adopții în cadrul adăpostului public, DN59, KM12+200, comuna Șag

-25 septembrie, între orele 10-14-parada cățeilor deveniți vedete, în scuarul betonat din Parcul Alpinet (lângă terasa Flora)

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a făcut o declarație despre această campanie

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a avut o intervenție pe marginea acestui subiect “Câinii vor fi frezați, spălați, toaletați în slonul mobil, fiind apoi fotografiați în vederea promovării adopției.

“Marea transformare”, cum este denumită campania prin care “Vagabondul devine animal de companie”, a declarat primarul Dominic Fritz.

Zeci de câini vagabonzi vor beneficia de o „mare transformare” în apropiere de Timișoara, la Șag. Patrupedele vor beneficia de schimbarea imaginii, în cadrul unei campanii care are ca obiectiv încurajarea adopțiilor.

Nu mai puțin de 40 de căței din adăpostul public Danyflor, din Timișoara, vor fi spălați, toaletați și frezați într-un salon mobil. Campania de schimbare a imaginii patrupedelor are ca scop promovarea adopției.

După ce vor trece prin „marea transformare”, patrupedele vor fi fotografiate și vor defila în Parcul Alpinet din Timișoara, încurajându-se astfel procesul de adopție, potrivit tribunasnm.ro.