Sari la conținut
Home » Transformarea uimitoare a unui cățeluș aflat la un pas să moară de foame!

Transformarea uimitoare a unui cățeluș aflat la un pas să moară de foame!

  • de

Transformarea uimitoare a unui cățeluș aflat la un pas să moară de foame!

Un cățeluș a primit o nouă șansă la viață!

Pentru un cățeluș chinuit de soartă, mâncarea a ajuns să fie doar un moft, din această cauză fiind extrem de slăbit. Animalul de companie era atât de subnutrit şi anemic, încât şi să se ridice i-a fost dificil.

cățeluș

Echipa veterinară i-a făcut transfuzii de sânge şi i-a administrat perfuzii intravenoase cu nutrienţi.

Corpul său era lipsit de vitamine esenţiale, dar mai ales de fier. Salvatorul său ştia că starea lui este departe de a fi stabilă şi a rămas lângă el pentru orice eventualitate.

Fără grăsime corporală îi era greu să se încălzească, aşa că a fost îmbrăcat într-o haină călduroasă. Era fericit şi în cele din urmă starea lui generală a început uşor să se îmbunătăţească.

Este un proces lent, dar toţi paşii care urmează sunt făcuţi în direcţia bună! Acum are energia de a se plimba şi de a explora. De asemenea, îşi face noi prieteni, cu care adoră să se joace.

Începe să arate ca un căţeluş sănătos, se joacă şi da energic din coadă. Dar poate cea mai bună veste este că este extrem de fericit! Salvatorul său a decis să-l adopte şi să-i ofere toată dragostea de care va avea vreodată nevoie.

Căţeluşul şi-a ales chiar şi o jucărie preferată, un ursuleţ de pluş pe care îl poartă fericit în timp ce dă adorabil din coadă. Toţi cei care îl vizitează sunt surprinşi de progresul său. cățeluș

cățeluș