Sari la conținut
Home » Rămasă într-un colț, o cățelușă deprimată din cauza abandonului și-a pierdut orice dorință de a trăi!

Rămasă într-un colț, o cățelușă deprimată din cauza abandonului și-a pierdut orice dorință de a trăi!

  • de

Rămasă într-un colț, o cățelușă deprimată din cauza abandonului și-a pierdut orice dorință de a trăi!

O cățelușă a fost puternic lovită de o depresie provocată de abandon!

Abandonată de fosta ei familie, o cățelușă a fost victima unei grave depresii, care i-a furat toată pofta de viață. Voluntarii au salvat-o şi au dus-o la veterinar unde a fost supusă unui consult amănunţit. Echipa a descoperit că avea cip, dar după încercarea de a comunica cu proprietarii săi, aceştia au pretins pur şi simplu că nu o mai doresc.

Bietul animal de companie şi-a găsit refugiu într-un colţ unde s-a retras, fiind îngrozită de lumea înconjurătoare. Aștepta cu nerăbdare ca cineva să îi ofere atenție, însă încrederea în oameni era mult redusă.

Reprezentantul „Protectora d’Animals de Tarragona”, a comentat acest lucru:

„Am încercat să o încurajăm, dar este total deprimată şi trăieşte izolată în lumea ei. Nu are reacţii de bucurie sau furie, nu se exteriorizează, iar tristeţea şi deznădejdea trebuie să fie de aşa natură încât nu doreşte să doarmă în cuşcă sau în culcuş. Se duce în colţul său şi aşa îşi petrece orele, zilele, lunile”.

Voluntarii adăpostului şi-au petrecut zilele depunând toate eforturile să o încurajeze şi să-i găsească o nouă casă. Cu multă răbdare şi afecţiune, noii săi părinţi adoptivi i-au câştigat în cele din urmă încrederea.

Adăpostul nici că putea fi mai recunoscător tuturor celor care s-au oferit să-i asigure un cămin permanent şi o familie perfectă care să o ajute să iasă din starea de letargie în care se afla.

Cățelușa a primit numele Ophelia, iar acum se poate bucura de o familie cu totul deosebită, unde va avea parte de un nou frățior, pe nume Abel.

o cățelușă
o cățelușă

Acum, cățelușa se poate bucura de o nouă viață, fără să se mai gândească la cei care i-au provocat o asemenea durere.