Sari la conținut
Home » O cățelușă Pitbull și-a îndrumat salvatorii către puii ei!

O cățelușă Pitbull și-a îndrumat salvatorii către puii ei!

  • de

O cățelușă Pitbull și-a îndrumat salvatorii către puii ei!

O nouă viață pentru o cățelușă Pitbull!

Disperarea unei mame pentru siguranța puilor săi reprezintă un comportament des întâlnit în rândul animalelor noastre de companie.

Toată întâmplarea a avut loc într-o organizație pentru protecția animalelor, Foothills Animal Shelter din Colorado, la începutul acestui an. Ei au primit un apel despre situația unei femele din rasa PitBull care rătăcea pe un frig cumplit.

„În timpul consultului vizual pe care i l-am acordat, primul lucru care mi-a atras atenţia a fost că alăpta. Avea ţesutul mamar dezvoltat, ceea ce mi-a indicat că are pui mici pe care îi hrăneşte.” a declarat medicul veterinar Claire Vaiden.

Primul lucru pe care l-au observat a fost că este mamă şi că alăptează, dar nu au văzut niciun pui în jur.

Nu puteau pleca de acolo fără să verifice unde ar putea fi puii neajutoraţi.

„Am dus-o pe Betty înapoi la locul unde am găsit-o în speranţa că instinctele ei materne ne vor conduce la pui şi exact aşa s-a întâmplat” – a mărturisit Jenny Homan, Foothills Animal Shelters Animal Marketing and Community Engagement Manager.

Voluntarii au dat peste patru pui de aproximativ trei săptămâni. Odată reunită, familia a fost transferată la o clinică veterinară unde au fost consultaţi cu atenţie şi li s-au pus nume.

„Glumeam pe seama faptului că aveam patru fete cărora trebuia să le dăm nume, ceea ce părea un motiv suficient de bun să le numim ‘The Golden Girls (Fetele de Aur)’” – a adăugat Jenny Homan.

De curând toţi puii au fost adoptaţi de o familie care se bucură nespus de energia și personalitatea lor jucăușă.

O cățelușă Pitbull
O cățelușă Pitbull