Sari la conținut
Home » Loialitatea dusă la extrem. Povestea cățelușei care și-a așteptat stăpânul 10 zile

Loialitatea dusă la extrem. Povestea cățelușei care și-a așteptat stăpânul 10 zile

Caine cu pete de lacrimi sub ochi. Sursa dreamstime.com

Loialitatea dusă la extrem. Personalul medical de la Spitalul Martin Luther King din Compton, California, este obișnuit să asiste la scene emoționante – vine cu teritoriul.

Dar, recent, au preluat un pacient care se afla în stare critică. Dragostea la care au fost martori la picioarele lui i-a emoționat până la lacrimi.

Pacientul locuia la vedere față de spital, iar lucrătorii au văzut cum câinele său iubit a urmat ambulanța.

Câinele, pe nume Hillary, a alergat pe distanța scurtă până la camera de urgențe a spitalului. Acesta s-a oprit la timp pentru a-și vedea stăpânul intrat în clădire.

După ce nu a plecat niciodată de lângă stăpânul său, câinele a încercat să îl urmeze pe acesta prin intrarea în camera de urgență. Animăluțul a fost oprit prompt la uși.

Loialitatea dusă la extrem: Suzette Hall

Suzette Hall, fondatoarea organizației de salvare a câinilor a spus că:”Paza a urmărit câinele urmărind ambulanța până la camera de urgență. A încercat să intre, dar nu au lăsat-o”.

Hall a mai menționat că: „Ea nu știa, așa că a continuat să aștepte. De fiecare dată când cineva ieșea, ea se uita să vadă dacă era tatăl ei, dar nu era niciodată”.

Lucrătorii care o supravegheau în fiecare zi nu aveau cum să-i transmită vestea devastatoare. Au vrut să salveze câinele din parcare, dar ea a refuzat să plece.

„Această fetiță dulce a așteptat literalmente 10 zile”, a spus Hall.

Problema uriașă pentru micuță

Șederea îndelungată a cățelușului afară, fără un adăpost și o hrană adecvată, era deja o preocupare pentru personalul spitalului și pentru Hall, care a fost chemată în cele din urmă să o ajute.

Dar cu o furtună fără precedent care amenința zona, o salvare în timp util a fost mai importantă ca niciodată.

Ademenită de mirosul de dulciuri calde, Hilary a intrat în cele din urmă în capcana lui Hall. Femeia a înțeles prea bine durerea cățelușei și a învelit-o cât de repede a putut.

„Pur și simplu am îmbrățișat-o și am îmbrățișat-o”, a spus Hall.

Suzette a fost ușurată să o aibă pe Hilary în siguranță în grija ei. Însă și-a dat seama că cățelușa încă se gândea la prima ei dragoste adevărată, potrivit thedodo.

Hall a lăsat cățelușa să își ia un ultim rămas bun de la personalul spitalului Martin Luther King înainte de a o conduce direct la Camino Pet Hospital, unde în sfârșit avea să se recupereze din interior spre exterior.

Între timp, Hilary va continua să primească dragoste din interiorul spitalului pentru animale de companie.