Sari la conținut
Home » Cum să creați camera perfectă pentru câini. Alternativa excelentă pentru bunăstarea animalului de companie

Cum să creați camera perfectă pentru câini. Alternativa excelentă pentru bunăstarea animalului de companie

thepetclub.ro

Crearea unui spațiu pentru câinele dumneavoastră în care să se poată odihni, relaxa și petrece timpul atunci când sunteți departe de casă poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății.

Camerele pentru câini sunt o alternativă excelentă în locul unei lăzi transportoare și, de asemenea, o opțiune excelentă pentru căței și câinii care încă se obișnuiesc cu casa ta. Iată cum puteți crea camera perfectă pentru câini.

Alegeți camera potrivită pentru câinele dumneavoastră

Este important să alegeți o cameră care să se potrivească nevoilor câinelui. În mod ideal, cea mai bună cameră este una care este liniștită și departe de zgomote puternice, ușor de curățat și personalizabilă. Camerele de spălătorie sunt o opțiune excelentă, deoarece podelele cu gresie sunt ușor de curățat în cazul unui accident.

Bucătăriile izolate pot fi, de asemenea, un loc excelent, oferind câinelui spațiu pentru a se mișca, oferind în același timp un loc pentru mâncare și apă. Un dormitor de rezervă poate fi un loc bun dacă  animalul decompanie este dresat în casă sau antrenat să folosească o cutie de nisip pentru câini.

Cu toate acestea, dacă câinele este un mâncător sau un băutor dezordonat, este posibil să doriți să amenajați un colț ușor de curățat al camerei cu o masă joasă sau un șervețel pentru vase, pentru a evita să stricați orice covor.

Faceți camera câinelui să fie primitoare

După ce ați ales locul perfect, este timpul să îl faceți confortabil. Veți dori să aveți la îndemână câteva elemente cheie. Printre acestea se numără un pat confortabil pentru câine, farfurii pentru mâncare și apă și o selecție de jucării. În ceea ce privește jucăriile, alegeți obiecte care sunt sigure pentru a fi lăsate nesupravegheate cu câinele dumneavoastră, cum ar fi un puzzle sau o jucărie de mestecat care nu poate fi înghițită cu ușurință.

Dacă, de asemenea, vă antrenați la folosirea lăzii sau a oliței, veți dori să plasați în cameră și lada câinelui dumneavoastră, pernuțele pentru oliță sau litiera pentru câini. Asigurați-vă că au acces în orice moment și că știu că acesta este locul unde pot face pipi dacă au nevoie.

În cele din urmă, puteți adăuga câteva detalii suplimentare, cum ar fi lumina naturală, lămpi sau un covor de pluș pe care să se întindă. Cu toate acestea, dacă este un mestecător anxios, asigurați-vă că covorul nu este ceva ce poate rupe în bucăți și înghiți.

Sfaturi de siguranță

Siguranța este importantă atunci când proiectați camera câinelui dumneavoastră. Asigurați-vă că încăperea are o bună ventilație și circulație a aerului. Un filtru de aer poate ajuta, de asemenea, la reducerea oricăror mirosuri de la un accident în cameră.

Dacă încăperea are ferestre sau uși, asigurați-vă că sunt asigurate și că nu pot fi deschise cu ușurință de câinele dumneavoastră. De asemenea, trebuie să vă asigurați că orice plante periculoase sau obiecte toxice sunt îndepărtate din cameră sau plasate într-un dulap încuiat care nu este la îndemâna câinelui.

Păstrați curățenia în camera câinelui

În cele din urmă, păstrarea curățeniei în camera câinelui vă va ajuta să o păstrați primitoare și sigură pentru animalul de companie. Plăcuțele de masă sunt excelente pentru a le pune sub farfuriile cu mâncare și apă pentru a curăța cu ușurință orice mizerie.

Desemnați o zonă în care să meargă la oliță, dacă este necesar. Acest lucru poate include un suport pentru oliță sau accesul la exterior cu o ușă pentru câine pentru a reduce mizeria. Nu uitați să curățați orice mizerie cu un detergent enzimatic care este sigur pentru animalele de companie. Și, faceți o curățare completă a camerei lunar, informează portalul dogtime.com.