Sari la conținut
Home » Salvat după ce a fost legat cu bandă adezivă și abandonat, un câine nu încetează să le mulțumească salvatorilor săi!

Salvat după ce a fost legat cu bandă adezivă și abandonat, un câine nu încetează să le mulțumească salvatorilor săi!

  • de

Salvat după ce a fost legat cu bandă adezivă și abandonat, un câine nu încetează să le mulțumească salvatorilor săi!

Cazul s-a petrecut în Robstown, Texas!

Un nou incident s-a petrecut în Statele Unite ale Americii, acolo unde un câine a fost legat și abandonat, condamnat la o moarte sigură. Doi bărbați se aflau prin zonă, atunci când au observat un câine lăsat să moară:

„La început nu eram siguri că este un câine. Ne-am apropiat şi am văzut că nu ne înşelasem. Botul săracului animal era legat cu bandă adezivă, la fel şi labele. În mod clar a fost abandonat cu un scop precis”, povesteşte unul dintre bărbați.

Potrivit thedodo.com, cine a făcut acest gest, intenţionase ca animalul să-şi găsească sfârşitul.

Priviţi-i chipul. Ştie că a fost salvat!”, este mesajul lui Carrillo ce însoţeşte una dintre fotografiile care surprinde bucuria căţelului!

Cei doi oameni s-au grăbit să elibereze câinele.

„Arăta destul de bine. S-a dovedit a fi foarte prietenos şi s-a bucurat să îi oferim atenţie. Probabil era acolo de o zi, sau chiar mai bine…”, mărturiseşte el.

Carillo a transportat câinele la Centrul de Adopţie Peewee, un adăpost local. Chiar după cele întâmplate, câinele era foarte fericit şi recunoscător pentru ajutorul oferit de cei doi bărbaţi.

În urma unui consult amănunţit, s-a descoperit că starea de sănătate a patrupedului era destul de bună, în ciuda faptului că era infestat cu paraziţi.

„Dă din coadă fără încetare. Este atât de drăgălaş”, a comentat purtătorul de cuvânt al Centrului de Adopţie Peewee.

Salvat după ce a fost legat cu bandă adezivă

Cel care a abandonat câinele fără niciun regret nu a fost încă identificat, dar cel puţin datorită acestor oameni cu suflet mare, câinele a primit o a doua şansă la viaţă.