Sari la conținut
Home » O îmbrățișare din partea celui care i-a salvat viața, consolarea unui cățel luat de pe străzi!

O îmbrățișare din partea celui care i-a salvat viața, consolarea unui cățel luat de pe străzi!

  • de

O îmbrățișare din partea celui care i-a salvat viața, consolarea unui cățel luat de pe străzi!

Traiul pe stradă i-a marcat complet viața unui cățel adorabil!

Hope For Paws, o cunoscută organizaţie de salvare a animalelor, a primit un apel care anunţa despre starea unui biet patruped. Pe nume McKenzie, un câine mic trăia pe străzi şi cu siguranţă era traumatizat. где ночью взять займ

Căţelul avea nevoie de ajutorul lor şi asta cât se putea de repede. Eldad Hagar, cunoscut pentru dragostea sa faţă de animalele străzii şi răbdarea lui neclintită, a ieşit din vehicul dornic să-i ofere ajutorul. Nu este încă sigur de cum va reacţiona, dar continuă să-l liniştească cu vocea şi atingerea sa blândă.

Era clar că acest patruped își pierduse încrederea în oameni, posibil să fi fost abandonat de către fosta lui familie.

Câinele se ghemuise într-un colţ, tremurând. Când Eldad s-a apropiat prea mult, McKenzie s-a ridicat pe picioarele din spate, dar nu avea unde să se mai ascundă. A început treptat să înțeleagă că urma să fie scos din mediul lui, însă nu avea certitudinea că omul îi vrea binele.

Eldad a avut în sfârşit un pic de noroc şi a putut să pună lesă la gâtul câinelui. El s-a apropiat şi a început să-l mângâie cu grijă. De acum poate avea încredere în oameni, dar şi în celelalte animale. Şi-a dat seama că după ce a scăpat de coşmarul de pe străzi, viaţa lui nu va mai fi niciodată la fel. Din păcate patrupedul nu avea un microcip, iar astfel foștii săi stăpâni nu pot fi trași la răspundere pentru gestul lor.

Cei care au decis să îl abandoneze fără milă cu siguranță se așteptau ca patrupedul să își piardă viața cât de curând, însă el a dat dovadă de o puternică dorință de a trăi, indiferent de problemele apărute în viață.