Sari la conținut
Home » Blocat pe acoperișul unei case, un câine deprimat era la un pas să moară de foame!

Blocat pe acoperișul unei case, un câine deprimat era la un pas să moară de foame!

  • de

Din cuprinsul articolului

Blocat pe acoperișul unei case, un câine deprimat era la un pas să moară de foame!

Un câine a fost victima unui grav abuz!

Intervenția Poliției Naționale Columbiene a dus la salvarea unui câine aflat într-o mare depresie, pe lângă faptul că se lupta cu lipsa mâncării.

Scott este un Labrador bătrân care şi-a petrecut întreaga viaţă încuiat pe acoperişul unei case din Valle del Cauca, Columbia. Scott era practic doar piele şi oase, coastele fiindu-i perfect vizibile, aflat la un pas să își piardă viața.

Din fericire, cazul său a ajuns în atenţia „Fundação Una Amiga”. Aceştia au acţionat apoi pentru a-i oferi câinelui toată atenţia pe care o merită.

Ajuns la vârsta de 14 ani, Scott şi-a trăit viaţa în condiţii deplorabile. Acum îşi doreşte doar ca anii săi de aur să fie mult mai buni decât cei de până acum.

Prin intermediul paginii sale de Facebook, organizaţia a anunţat salvarea emoţionantă a căţeluşului.

„Mulţumită lui Juan Sebastián Vidal şi oamenilor care au ajutat la salvarea acestui mascul de 14 ani, el a fost deja transferat la sediul nostru, unde vom face tot posibilul să-l tratăm cu multă dragoste”.

Odată ajuns la clinică veterinară, medicii l-au consultat şi i-au dat diagnosticul. Din păcate, malnutriţia sa atinsese un prag critic şi trebuia să urmeze un tratament îndelungat înainte de a-şi găsi un cămin permanent.

 „Câinele a fost dus la Happy Pet Veterinary unde a fost consultat cu atenţie de Dr. Claudia Paris şi i-au fost efectuate mai multe teste, la care am ataşat rezultatele. Este grav subnutrit, anemic şi prezintă Hipoalbuminemie. Toate acestea cauzate de o slabă dietă şi neglijare. Acum este la Fundaţie, unde va rămâne cât va fi necesar până când îşi va reveni complet”.

Patrupedul a dat dovadă însă de o adevărată dorință de a trăi, iar recuperarea sa este miraculoasă!

Un câine
Un câine